Właściciel GET Opublikowano 7 Grudnia 2012 Właściciel Opublikowano 7 Grudnia 2012 [align=center]Queen - I was born to love you [/align]Tłumaczenie...Urodziłem się żeby Cię kochać Z każdym uderzeniem mego serca Tak, urodziłem się żeby się Tobą opiekować Każdego dnia... Dobrze, hej hej Urodziłem się żeby Cię kochać Z każdym uderzeniem mojego serca Tak, urodziłem się żeby się Tobą opiekować Każdego dnia mojego życia Jesteś dla mnie jedyna... Ja jestem mężczyzną dla Ciebie Zostałaś stworzona dla mnie Jesteś moją rozkoszą Gdyby było trzeba... Zabiłbym dla twojej miłości Więc daj mi szansę Niech będzie mi wolno Cię pokochać Jestem uwięziny we śnie Moje marzenia stają się prawdą Tak ciężko uwierzyć Lecz to się dzieje Nieprawdopodobne uczucie Nadchodzi naprawdę Urodziłem się żeby Cię kochać Z każdym biciem mego serca Tak, urodziłem się żeby się Tobą opiekować Każdego dnia mojego życia Chcę Cię kochać Kocham każdą cząstkę Ciebie Chcę Cię kochać, kochać, kochać Urodzony- żeby Cię kochać Urodzony- żeby Cię kochać Tak urodziłem się żeby Cię kochać Urodzony- żeby Cię kochać Urodzony- żeby Cię kochać Każdego dnia- dnia mojego życia Nieprawdopodobne uczucie Nadchodzi naprawdę Urodziłem się żeby Cię kochać Z każdym uderzeniem mego serca Tak, urodziłem się żeby się Tobą opiekować Każdego dnia mojego życia Tak, urodziłem się żeby się Tobą opiekować Każdego dnia mojego życia Cały czas Cię kocham maleńka Urodzony żeby Cię kochać Tak, urodziłem się żeby Cię kochać Chcę Cię kochać, kochać, kochać Chcę Cię kochać tak tak ha ha ha ha ha to jest magia Co ha ha ha Jestem taki samotny, samotny, samotny, samotny, tak Chcę Cię kochać To jest magia Kochać Cię, kochać Cię Tak, daj mi to
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 7 Grudnia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 7 Grudnia 2012 <3
Zasłużony Fragowicz OgraNee Opublikowano 1 Lipca 2018 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Lipca 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi