Właściciel GET Opublikowano 7 Grudnia 2012 Właściciel Opublikowano 7 Grudnia 2012 [align=center]Timbaland ft. One Republic - Apologize [/align] Tłumaczenie...Trzymam się twojej liny, Pociągnęłaś mnie dziesięć stóp ponad ziemię Słyszę co mówisz, po prostu nie mogę wydobyć z siebie głosu Twierdzisz, że mnie potrzebujesz Potem idziesz i odcinasz się ode mnie, ale czekaj... Mówisz mi, że ci przykro Nie myślałaś, że mógłbym się odwrócić i powiedzieć... Już za późno na przeprosiny, za późno Powiedziałem, już za późno na przeprosiny, za późno Mógłbym zaryzykować kolejną szansę, znieść upadek Przyjąć strzał od Ciebie I potrzebuję cię tak, jak serce potrzebuje bić Ale to żadna nowość Kochałem Cię płomienną miłością, Teraz ona przygasa, a ty mówisz... "Wybacz" jak anioł, niebiosa pozwoliły mi myśleć, że nim byłaś Ale obawiam się... Już za późno na przeprosiny, za późno Powiedziałem, Już za późno na przeprosiny Już za późno na przeprosiny, za późno Powiedziałem, już za późno na przeprosiny Już za późno na przeprosiny, tak- Powiedziałem, już za późno na przeprosiny, tak- Trzymam się twojej liny, pociągnęłaś mnie dziesięć stóp ponad ziemię...
Zasłużony Fragowicz OgraNee Opublikowano 1 Lipca 2018 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Lipca 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi