Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, Espaniol napisał:

No twoje zwykłe wejście tak jak np dzisiaj to "Cześć pedale" i  mi to nie przeszkadzało puki za to nie byłem wywalany z serwa i banowany. Pomagałem Ci nawet ub pisać za obraze mnie. Ale wk*rwia mnie jak sam piszesz "On mnie obraża" za jakies lekkie docinki gdzie ty mnie wyzywasz od psów,pedałów itp  przypomnie Ci akcje z wczoraj. Pamiętasz jak ktoś na serwer wbił a ty z jakimś typem zaczęliście do niego "Jest zasada jak wbijasz na serwer to musisz obrazić Hiszpana"? 

Tylko sam wiedziałeś że to dla bk i sie z tego śmiałeś, pomagałeś mi pisać odwołanie: jedną rzeczą jaka zrobiłeś było powidzenie mi gdzie to się znajduję,a nie rozmwiamy o sytuacji co miała miejsce około 2,3tyg temu

I sam napisałeś że ci nie przeszkadzało wyzywanie Cię, bo czy ja cb wyzywałem czy ty mnie i się z tego śmialiśmy a to że dostałem muta i o to cisnąć bk 30min obrażając mnie przy tym to jest co innego 

Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, Plastuś napisał:

Tylko sam wiedziałeś że to dla bk i sie z tego śmiałeś, pomagałeś mi pisać odwołanie: jedną rzeczą jaka zrobiłeś było powidzenie mi gdzie to się znajduję,a nie rozmwiamy o sytuacji co miała miejsce około 2,3tyg temu

I sam napisałeś że ci nie przeszkadzało wyzywanie Cię, bo czy ja cb wyzywałem czy ty mnie i się z tego śmialiśmy a to że dostałem muta i o to cisnąć bk 30min obrażając mnie przy tym to jest co innego 

Czy ty porównujesz pisanie "O ale cicho jak ma muta" "Obstawiamy za ile dostanie muta" itp do wyzywania od: psów,pedałów,upośledzonych itp? Myślisz ,że ja się fajnie czułem jak przez ponad godzine mnie we 2/3 cały czas wyzywaliście?

/// spoko już mi się nie chce przesłuchiwać wczorajszych dem ale zobaczymy kto w przyszłości na tym gorzej wyjdzie.

Napisze ci tu bo nie chce mi sie pisać nowych postów. Mam w dupie tego bana ale nie cierpię jak dostaje jakieś bany za nic.

Edytowane przez Espaniol
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Espaniol napisał:

Czy ty porównujesz pisanie "O ale cicho jak ma muta" "Obstawiamy za ile dostanie muta" itp do wyzywania od: psów,pedałów,upośledzonych itp? Myślisz ,że ja się fajnie czułem jak przez ponad godzine mnie we 2/3 cały czas wyzywaliście?

Sam się z tego śmiałeś, przypominam ci już chyba 4raz.

A pozatym pisanie odwołanie o 1h bana to nwm czy ma sens

Aha jeszcze zapomniałem czy ty tylko, powiedziałeś te 2 zdania? raczej nie przypomnij sobie co cały czas mówiłeś

Edytowane przez Plastuś
Opublikowano

I po co te dalsze spory? 

Zostało napisane przez czerwonego, opiekun sobie wyjaśni sprawę. Ban zaraz minie, a spina nie potrzebna. 

Opublikowano
Teraz, -=ReKsiO=- napisał:

I po co te dalsze spory? 

Zostało napisane przez czerwonego, opiekun sobie wyjaśni sprawę. Ban zaraz minie, a spina nie potrzebna. 

Potwierdzam :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności