Plastuś Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Zawieszony Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Teraz, Espaniol napisał: No twoje zwykłe wejście tak jak np dzisiaj to "Cześć pedale" i mi to nie przeszkadzało puki za to nie byłem wywalany z serwa i banowany. Pomagałem Ci nawet ub pisać za obraze mnie. Ale wk*rwia mnie jak sam piszesz "On mnie obraża" za jakies lekkie docinki gdzie ty mnie wyzywasz od psów,pedałów itp przypomnie Ci akcje z wczoraj. Pamiętasz jak ktoś na serwer wbił a ty z jakimś typem zaczęliście do niego "Jest zasada jak wbijasz na serwer to musisz obrazić Hiszpana"? Tylko sam wiedziałeś że to dla bk i sie z tego śmiałeś, pomagałeś mi pisać odwołanie: jedną rzeczą jaka zrobiłeś było powidzenie mi gdzie to się znajduję,a nie rozmwiamy o sytuacji co miała miejsce około 2,3tyg temu I sam napisałeś że ci nie przeszkadzało wyzywanie Cię, bo czy ja cb wyzywałem czy ty mnie i się z tego śmialiśmy a to że dostałem muta i o to cisnąć bk 30min obrażając mnie przy tym to jest co innego
Espaniol Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Sierpnia 2018 (edytowane) 16 minut temu, Plastuś napisał: Tylko sam wiedziałeś że to dla bk i sie z tego śmiałeś, pomagałeś mi pisać odwołanie: jedną rzeczą jaka zrobiłeś było powidzenie mi gdzie to się znajduję,a nie rozmwiamy o sytuacji co miała miejsce około 2,3tyg temu I sam napisałeś że ci nie przeszkadzało wyzywanie Cię, bo czy ja cb wyzywałem czy ty mnie i się z tego śmialiśmy a to że dostałem muta i o to cisnąć bk 30min obrażając mnie przy tym to jest co innego Czy ty porównujesz pisanie "O ale cicho jak ma muta" "Obstawiamy za ile dostanie muta" itp do wyzywania od: psów,pedałów,upośledzonych itp? Myślisz ,że ja się fajnie czułem jak przez ponad godzine mnie we 2/3 cały czas wyzywaliście? /// spoko już mi się nie chce przesłuchiwać wczorajszych dem ale zobaczymy kto w przyszłości na tym gorzej wyjdzie. Napisze ci tu bo nie chce mi sie pisać nowych postów. Mam w dupie tego bana ale nie cierpię jak dostaje jakieś bany za nic. Edytowane 1 Sierpnia 2018 przez Espaniol
Plastuś Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Autor Zawieszony Opublikowano 1 Sierpnia 2018 (edytowane) 2 minuty temu, Espaniol napisał: Czy ty porównujesz pisanie "O ale cicho jak ma muta" "Obstawiamy za ile dostanie muta" itp do wyzywania od: psów,pedałów,upośledzonych itp? Myślisz ,że ja się fajnie czułem jak przez ponad godzine mnie we 2/3 cały czas wyzywaliście? Sam się z tego śmiałeś, przypominam ci już chyba 4raz. A pozatym pisanie odwołanie o 1h bana to nwm czy ma sens Aha jeszcze zapomniałem czy ty tylko, powiedziałeś te 2 zdania? raczej nie przypomnij sobie co cały czas mówiłeś Edytowane 1 Sierpnia 2018 przez Plastuś
-=ReKsiO=- Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Sierpnia 2018 I po co te dalsze spory? Zostało napisane przez czerwonego, opiekun sobie wyjaśni sprawę. Ban zaraz minie, a spina nie potrzebna.
Plastuś Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Autor Zawieszony Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Teraz, -=ReKsiO=- napisał: I po co te dalsze spory? Zostało napisane przez czerwonego, opiekun sobie wyjaśni sprawę. Ban zaraz minie, a spina nie potrzebna. Potwierdzam
Rekomendowane odpowiedzi