Aquamentii Opublikowano 30 Lipca 2018 Fragowicz Opublikowano 30 Lipca 2018 (edytowane) ► Niestandardowa Baza *zdjęcie wkrótce* ► Skin Grupowy na Stałe Spoiler ► Prywatny Serwer Discorda ► Wyjątkowy Team ► Poczucie Humoru ► Aktywność ► Obecność na Resetach Pojazdów ► Grupa rA9 jest złożona z zaufanych członków, dlatego właśnie jest trudno zdobyć nasze zaufanie, jednakże szukamy nowych osób do zwiększenia naszych szeregów. Dobrze wam znany lotniskowiec GTA San Andreas, został przez nas przejęty oraz naprawiony i wraz z naszą ekipą stacjonujemy aktualnie w Las Venturas. Znajdziecie u nas wiele atrakcji oraz prywatny pas lotniczy. Z wielką radością zapraszamy wszystkich którzy chcieliby do nas dołączyć do składania podań w komentarzach. ► Wiek: 16+ ► Znajomość Serwera ► Znajomość Mapy ► Umiejętność Strzelania ► Sprawny Mikrofon oraz Discord ► Minimalny Rok Stażu w DayZ ► Aktywność 1. Nick: 2. Login: 3. Wiek: 4. K/D: 5. Do jakich grup należałeś? Dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony? 6. Czy będziesz się dokładał do składek? 7. Co wniesiesz ze sobą do ekipy? 8. Umiejętność Strzelania: /10 9. Umiejętność Kierowania: /10 10. Umiejętność Pilotażu: /10 11. Znajomość Mapy: /10 12. Od jak dawna grasz na serwerze? 11. Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na grę dziennie? 12. W jakie inne gry grasz? 13. Powiedz nam coś o sobie w kilku zdaniach. ► Prosimy o wyłączne składanie podań w komentarzach, inne odpowiedzi zostaną usunięte. Edytowane 10 Sierpnia 2018 przez Aquamentii 4 2
Kinght Opublikowano 30 Lipca 2018 Fragowicz Opublikowano 30 Lipca 2018 1. Nick: Kinght 2. Login: Kinght 3. Wiek: 18 4. K/D: 0 (po resecie konta) 5. Do jakich grup należałeś? Dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony? SVM, Niepla, KZP inaczej AntyBeziSquad z żadnej nie zostałem wyrzucony grupy się po prostu rozpadły 6. Czy będziesz się dokładał do składek? Tak 7. Co wniesiesz ze sobą do ekipy? Chumor, dobrego pilota i kierowcę oraz osobę aktywną 8. Umiejętność Strzelania: /10 7 9. Umiejętność Kierowania: /10 8 10. Umiejętność Pilotażu: /10 9 11. Znajomość Mapy: /10 7-8 12. Od jak dawna grasz na serwerze? Od Grudnia 2015 13. Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na grę dziennie? W czasie wolnym od 2 godzin do 6, w czasie szkolnym 3h 14. W jakie inne gry grasz? Arma 3 15. Powiedz nam coś o sobie w kilku zdaniach. Jestem Kacper jak już część mogła się dowiedzieć mam 18 lat pochodzę z Wadowic tak Kremówkowo i Papież. Po więcej odpowiedzi zapraszam na priv .
Aquamentii Opublikowano 30 Lipca 2018 Autor Fragowicz Opublikowano 30 Lipca 2018 @Kinght ► Twoje podanie zostaje zaakceptowane, zapraszamy na discord w celu rekrutacji.
Gerusek1 Opublikowano 31 Lipca 2018 Fragowicz Opublikowano 31 Lipca 2018 1. Nick: Gerusek,GeRson : 2. Login ger : 3. Wiek: 14 4. K/D: około 1.10 poniewaz nie gram na fragu od miesiąca bo jest po 15 os. Więcej grałem na Nonku w grupie fV 5. Do jakich grup należałeś? Najbardziej znane to: SVM aka NIEPLA,QX,eX,aT1,SW Dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony? SVM kick nwm za co, QX przestałem grać, eX przestałem grać, aT1 zabranie rzeczy z bazy i przeniesienie się na grupę QX, SW przestałem grać. 6. Czy będziesz się dokładał do składek? Raczej yo. 7. Co wniesiesz ze sobą do ekipy: Duuzo fajnego humoru i skilla przede wszyskim. ? 8. Umiejętność Strzelania: 0/10 9/10 9. Umiejętność Kierowania: 0/10 7/10 10. Umiejętność Pilotażu: 0/10 3/10 11. Znajomość Mapy: 0/10 8/10 12. Od jak dawna grasz na serwerze? od 1.5roku 13. Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na grę dziennie? Tak. 14. Powiedz nam coś o sobie w kilku zdaniach. Jestem graczem MTA DayZ od około 3lat. Jestem przyjaznym, czasami wkuriającym się chłopakiem. Lubię na serwerze Fragujemy, jak grupa jest ogarnięta i fajnie strzela. 15. W jakie inne gry grasz? Fortnite,CS:GO TO tyle piona.
Aquamentii Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Autor Fragowicz Opublikowano 1 Sierpnia 2018 @Gerusek1 ► Twoje podanie zostaje odrzucone, nie spełniasz naszych wymagań: (Wiek: 16+)
Aquamentii Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Autor Fragowicz Opublikowano 10 Sierpnia 2018 @Pedro ► Twoje podanie zostaje zaakceptowane, zapraszamy na discord w celu rekrutacji.
Właściciel GET Opublikowano 30 Października 2018 Właściciel Opublikowano 30 Października 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie. 1
Rekomendowane odpowiedzi