Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka!

Chcąc obejrzeć nie które demka, mam pewien problem. Gdy wpisze komendę, pojawia się okienko a w nim napis:

"Cannot continue without model sprites/npc/ef_zombiekill.spr , disconnecting".

Wbijałem na ZM, dalej to samo. I NEED HELP!

Opublikowano

Nie wiem co o tym sadzą moi "następcy" ,ale dla mnie to chcesz oglądać demko z serwa z ktorego nie masz pobranych do konca modeli,więc automatycznie blokuje i stad ten komunikat

Opublikowano (edytowane)

Zweryfikuj pliki CSGO i odpal serwer jak będzie okej to zobacz czy demko też działa. (1.6 to samo)
 verify-game-integrity-in-cs-go.thumb.jpg.96b1f8758f0297cd5727f035571ed310.jpg

Edytowane przez DizZy
Opublikowano
Godzinę temu, DizZy napisał:

Zweryfikuj pliki CSGO i odpal serwer jak będzie okej to zobacz czy demko też działa. (1.6 to samo)
 verify-game-integrity-in-cs-go.thumb.jpg.96b1f8758f0297cd5727f035571ed310.jpg

NonSteam'a mam.

Opublikowano

Usuń wszystkie modele z folderu cs'a i niech się pobiorą na nowo

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano
4 minutes ago, Wuj3k said:

NonSteam'a mam.

No to tak jak ci R2 napisał 

2 minutes ago, R2. said:

Opublikowano
1 minutę temu, R2. napisał:

usunąłem wszystko z folderu i teraz jak chce wejsc na serwer to mam "
Bad file models/player.md"

Opublikowano (edytowane)

To teraz spróbuj od nowa zainstalować CS"a (poprzednią wersję usuń) emmm i spróbuj wejść na serwer. Jak to nie pomoże, to poproś kogoś aby wysłał Ci wszystkie modele z ZM.

Edit :

Na wszelki wypadek zrobię dla Ciebie wyjątek i pobiorę tego 1.6 i pliki na PW wyślę. Pondro

Edytowane przez R2.
Opublikowano
3 minuty temu, R2. napisał:

To teraz spróbuj od nowa zainstalować CS"a (poprzednią wersję usuń) emmm i spróbuj wejść na serwer. Jak to nie pomoże, to poproś kogoś aby wysłał Ci wszystkie modele z ZM.

Zrobiłem reinstalla, dalej to samo.

Opublikowano

@Wuj3k ale to wiesz mordo, usuń cały folder z grą bo przy odinstalowaniu jakieś tam foldery Ci zostają. Usuń tak, żeby nie było wgl nic związanego z CS'em 1.6 na Twoim PC.

I już spokojnie, instaluje 1.6 tak jak wspomniałem modele Ci na PW podeślę.

Opublikowano
Teraz, R2. napisał:

@Wuj3k ale to wiesz mordo, usuń cały folder z grą bo przy odinstalowaniu jakieś tam foldery Ci zostają. Usuń tak, żeby nie było wgl nic związanego z CS'em 1.6 na Twoim PC.

I już spokojnie, instaluje 1.6 tak jak wspomniałem modele Ci na PW podeślę.

Reinstall poszedł a co zostało to ręcznie wywaliłem ? Jak wyślesz to będę wdzięczny :)

Opublikowano

@Wuj3k

https://megawrzuta.pl/download/e593d4830a0862608914aaf91489bc89.html

I nie cytuj moich postów jak odpisujesz od razu pod. Ja już ochrzan za to dostałem kiedyś. Jak nie będzie działało, to nie wiem... Pobierz może inną wersję cs'a jak masz nonsteam'a

Opublikowano

Dalej to samo. Jutro pobiorę jakąś inną wersję cs'a, usuwając wszystko z poprzednich wersji.

• Właściciel
Opublikowano

To są dodatkowe elementy od serwera, więc reinstall oraz sprawdzanie spójności nic nie da. W googlach pobierz sobie ten plik i wklej.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Nie lepiej czysta instalka - wejść na serwer, z którego jest demko - pobierze brakujące pliki - gotowe?

Opublikowano

Robiłem tak @JeDi i nie pomagało. Później sprawdzę jeszcze inne wersje i to co pisał Nesty ?

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Sprawdź jeszcze wartość komendy w konsoli: cl_allowdownload

powinno być cl_allowdownload 1

Opublikowano

Chodzilo o serwer GG... xD

Pobrałem z neta mapkę, która była wymagana i pliki serwera. Wszystko jest już okej :>

Do zamknięcia.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności