IntruZZ Opublikowano 5 Grudnia 2012 Elitarny Fragowicz Opublikowano 5 Grudnia 2012 To może zmieńcie mod FFA na jakiś inny , na tym serwerze nikt prawie nie gra , nie wiem czym to jest spowodowane , może tym , że ludzie nie chcą już grać na tego typu serwerach , gdzie rozgrywka toczy się ta sama tylko na innych mapach. Nie wiem może jakiś COD czy DB , za chwilę pewnie zostanę zlinczowany , że co ja gadam tak jak tutaj w zwyczaju jest , krytykowanie nie wiem jak innych ale mnie, ale założę się , że więcej osób by grało na modzie jak na pustym FFA :)
Zasłużony Fragowicz Władek Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 5 Grudnia 2012 COD Mod odpada, nawet o tym nie myśl. Diablo? Może w bardzo dalekiej przyszłości. Przygotuj się lepiej na niespodziankę, którą poznamy już jutro :) PS. Nie ten dział, więc przestań spamować.
IntruZZ Opublikowano 5 Grudnia 2012 Autor Elitarny Fragowicz Opublikowano 5 Grudnia 2012 ale ja nie narzucam swoich poglądów , tylko zapodałem pomysł :)
Właściciel GET Opublikowano 5 Grudnia 2012 Właściciel Opublikowano 5 Grudnia 2012 ale ja nie narzucam swoich poglądów , tylko zapodałem pomysł :) Który jest bezsensu i nijak ma się do DD2.
Rekomendowane odpowiedzi