krzychu-niszczyciel Opublikowano 13 Lipca 2018 Fragowicz Opublikowano 13 Lipca 2018 Hej. Mam taki dziwny problem. Tydzień temu normalnie mogłem się zalogować na steam. Dziś wchodzę na inny komputer loguje się i wymaga ode mnie tokena zabezpieczającego. Problem jest taki, że ja go nigdy nie dodawałem. Czy to możliwe, że ktoś mi się włamał na steam i go uruchomił? Jak mogę odzyskać konto? Jedyne co posiadam to login/hasło/e-mail. Dzięki za pomoc!
PoProstuStrzelam Opublikowano 13 Lipca 2018 Fragowicz Opublikowano 13 Lipca 2018 No to nie jest kradzież. Tu chodzi o to że jak logujesz się z innego komputera i masz zabezpieczenia Guard to tak podczas logowania musisz wejść na adres E-mail na którym jesteś zalogowany na tym koncie steam tam przyjdzie ci wiadomość z kodem który musisz wpisać w dane miejsce inaczej nic nie pójdzie. SORKI ZA INTERPUNKCJE PISANE NA SZYBKO 1
Legendarny Fragowicz CyCu Opublikowano 13 Lipca 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Lipca 2018 Spróbuj z opcjami usuwania tokena, jak nie pomoże to napisz do supportu. 1
krzychu-niszczyciel Opublikowano 13 Lipca 2018 Autor Fragowicz Opublikowano 13 Lipca 2018 Ale ja w ogóle nie mogę się zalogować na konto steam. Tak samo nie mam hasła do tokena bo nigdy go nie ustalałem. Chce zresetować swój token to wyskakuje mi taka informacja . Nie mam kodu odzyskiwania mobilnego tokena.
Zasłużony Fragowicz JeDi Opublikowano 14 Lipca 2018 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 14 Lipca 2018 Jeśli nie zakładałeś sobie guarda tzn. Że ktoś inny zrobił to za Ciebie 1
Właściciel GET Opublikowano 14 Lipca 2018 Właściciel Opublikowano 14 Lipca 2018 Masz tam opcje "nie mam już dostępu do mojego kodu...." spróbuj nacisnąć. Na pewno da się to zresetować, jeśli nie masz aplikacji. 1
Zasłużony Fragowicz KondzioKDJ Opublikowano 11 Września 2018 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 11 Września 2018 Swego czasu tez miałem podobny problem. Przez 3 dni nie moglem sie zalogować na konto. Dopiero po 3 dniach przyszedl token na maila, takze badz cierpliwy Ja nie byłem ale koniec końców ulożyło się szukaj też w spamie. 1
Rekomendowane odpowiedzi