Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej.

Mam taki dziwny problem. Tydzień temu normalnie mogłem się zalogować na steam. Dziś wchodzę na inny komputer loguje się i wymaga ode mnie tokena zabezpieczającego. Problem jest taki, że ja go nigdy nie dodawałem. Czy to możliwe, że ktoś mi się włamał na steam i go uruchomił?

Jak mogę odzyskać konto? Jedyne co posiadam to login/hasło/e-mail.

Dzięki za pomoc!

Opublikowano

No to nie jest kradzież. Tu chodzi o to że jak logujesz się z innego komputera i masz zabezpieczenia Guard to tak podczas logowania musisz wejść na adres E-mail na którym jesteś zalogowany na tym koncie steam tam przyjdzie ci wiadomość z kodem który musisz wpisać w dane miejsce inaczej nic nie pójdzie.
SORKI ZA INTERPUNKCJE PISANE NA SZYBKO

• Serduszko fragowe (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Spróbuj z opcjami usuwania tokena, jak nie pomoże to napisz do supportu.

• Serduszko fragowe (+) 1
Opublikowano

Ale ja w ogóle nie mogę się zalogować na konto steam. Tak samo nie mam hasła do tokena bo nigdy go nie ustalałem.

Chce zresetować swój token to wyskakuje mi taka informacja . Nie mam kodu odzyskiwania mobilnego tokena.

image.thumb.png.2bcec01321a3b71a7ea06971e7c20bb7.png

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jeśli nie zakładałeś sobie guarda tzn. Że ktoś inny zrobił to za Ciebie :)

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Właściciel
Opublikowano

Masz tam opcje "nie mam już dostępu do mojego kodu...." spróbuj nacisnąć. Na pewno da się to zresetować, jeśli nie masz aplikacji.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • 1 miesiąc temu...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Swego czasu tez miałem podobny problem. Przez 3 dni nie moglem sie zalogować na konto. Dopiero po 3 dniach przyszedl token na maila, takze badz cierpliwy ;) Ja nie byłem ale koniec końców ulożyło się ;) szukaj też w spamie.

• Śmiech 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności