Felix ^^ Opublikowano 13 Lipca 2018 Fragowicz Opublikowano 13 Lipca 2018 Imię: Jakub Aktualny wiek: 16 Krótkie przedstawienie się: Mam na imię Jakub, coś się tam interesuje informatyką, oraz nałogowo przeglądam JBZD (xD). Jako prawilny i długoletni gracz MTA, lubię się czasem powyzywać na beczke (oczywiście na ts"ie prywatnym). Ogólnie to lubie się smiać, no co mam powiedzieć. Od kiedy u nas grasz i z jakiego serwera pochodzisz: Gram sobie na sieci od 2016 roku, oczywiście z przerwami. Głownie grałem/gram na serwerze MTA DayZ, od jakiegoś, czasu gram też na arenach 1v1 128 tick. Za co najbardziej cenisz naszą sieć serwerów; Chyba za rozwój i stabilność, poznałem tutaj też wielu znajomych, i mam tutaj wiele świetnych wspomnień Dodatkowe informacje: Nie mam nic do dodania.
Właściciel GET Opublikowano 13 Lipca 2018 Właściciel Opublikowano 13 Lipca 2018 Twój wniosek o przyznanie rangi Stałego Bywalca został przyjęty do realizacji. Decyzja może zapaść w każdej, dowolnej chwili. --- [!] Należy pamiętać, że tylko Administracja sieci lub osoby uprawnione mają prawo wypowiadać się w tym temacie!
Właściciel GET Opublikowano 17 Lipca 2018 Właściciel Opublikowano 17 Lipca 2018 Twój wniosek o przyznanie rangi Stałego Bywalca został rozpatrzony pozytywnie. --- Prosimy o cierpliwość w nadaniu ponownie rangi - nie zawiedź nas! 1
Właściciel GET Opublikowano 17 Lutego 2019 Właściciel Opublikowano 17 Lutego 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi