WeeQu Opublikowano 12 Lipca 2018 Fragowicz Opublikowano 12 Lipca 2018 Imię: Denis Aktualny wiek: 18 Krótkie przedstawienie się: Część, mam na imię Denis w naszym wirtualnym świecie znany pod pseudonimem WeeQu, moje hobby to gry komputerowe, którym poświęcam sporo czasu. Aktualnie uczę się w technikum o profilu technik żywienia. Od kiedy u nas grasz i z jakiego serwera pochodzisz: Swoją przygodę z tą serwerownia zacząłem od pierwszej edycji serwera dayz z którym jestem do dziś, ale miałem także okazję zagrać na serwerach CSGO Za co najbardziej cenisz naszą sieć serwerów: Siec serwerów fragujemy cenie za świetne serwery oraz odpowiedzialną administrację Dodatkowe informacje: [ JEŚLI NIE UWZGLĘDNIŁEŚ CZEGOŚ W PODANIU, MOŻESZ TO TU WPISAĆ ]
Właściciel GET Opublikowano 12 Lipca 2018 Właściciel Opublikowano 12 Lipca 2018 Twój wniosek o przyznanie rangi Stałego Bywalca został przyjęty do realizacji. Decyzja może zapaść w każdej, dowolnej chwili. --- [!] Należy pamiętać, że tylko Administracja sieci lub osoby uprawnione mają prawo wypowiadać się w tym temacie!
Właściciel GET Opublikowano 12 Lipca 2018 Właściciel Opublikowano 12 Lipca 2018 Twój wniosek o przyznanie rangi Stałego Bywalca został rozpatrzony pozytywnie. --- Prosimy o cierpliwość w nadaniu ponownie rangi - nie zawiedź nas! 1
Właściciel GET Opublikowano 17 Lutego 2019 Właściciel Opublikowano 17 Lutego 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi