Ćwieku Opublikowano 9 Lipca 2018 Wykluczony Opublikowano 9 Lipca 2018 (edytowane) Edytowane 14 Lipca 2018 przez Ćwieku
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 9 Lipca 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 9 Lipca 2018 @Darioszka Przypuszczam że jak jej nie ma to Ćwieku mógłby ją zastąpić Tobą ? 1
Ćwieku Opublikowano 9 Lipca 2018 Autor Wykluczony Opublikowano 9 Lipca 2018 @BuBu Mlesio Myślę że nie było by problemu
Ćwieku Opublikowano 9 Lipca 2018 Autor Wykluczony Opublikowano 9 Lipca 2018 @Darioszka Po części tak no ale... Lepszy rydz nisz nic. Ja osobiście bym skorzystał
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 9 Lipca 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 9 Lipca 2018 O proszę jakiego mamy redaktora @Darioszka co się dzieje na FG zostaje na FG
Natsuuu Opublikowano 9 Lipca 2018 Zawieszony Opublikowano 9 Lipca 2018 (edytowane) A ja się zastanawiałem co Ty robisz u dziewczyny, mając 120h w 2 Tygodniach na Cs'ie. Pewnie to była ta minuta kiedy zaprzestałeś grę, zrobiłeś zdjęcie, po czym uciekłeś do domu, bo Natsu zaczynał MM'a. Haha A tak na serio, to nieźle, nieźle :D Mniej graj, więcej pilnuj dziewczyny, choć tego kwiatu pół światu, to sam wiesz, drugiej takiej może nie znajdziesz Edytowane 9 Lipca 2018 przez Natsuuu
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 9 Lipca 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 9 Lipca 2018 3 godziny temu, Darioszka napisał: @NervousReckless to rozumiem! @Ćwieku no właśnie, ciekawe, co by powiedziała Twoja druga połówka na ten temat, że byś "skorzystał" 1. O ile się dowie 2. Oboje skorzystacie xD 3. kto to wie..
Ćwieku Opublikowano 9 Lipca 2018 Autor Wykluczony Opublikowano 9 Lipca 2018 @Natsuuu Tak tak, już mnie tu oczerniaj że tylko gram ;D Pilnuję pilnuję i dbam przede wszystkim ❤️ @NervousReckless@Darioszka Na pewno się dogadamy hyhhy
Ćwieku Opublikowano 9 Lipca 2018 Autor Wykluczony Opublikowano 9 Lipca 2018 Tak odrazu całe fragujemy weźmy... Nie w trójkę
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 9 Lipca 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 9 Lipca 2018 9 minut temu, Darioszka napisał: W trójkę też może być BARDZO ciekawie xd ? 1
_Patrykoo_ Opublikowano 9 Lipca 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 9 Lipca 2018 Mogę z wami poleżeć? ??
Favorek Opublikowano 9 Lipca 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 9 Lipca 2018 To niezły gangbang @Ćwieku zorganizowałeś xDDDDD 1
Virus. Opublikowano 9 Lipca 2018 Elitarny Fragowicz Opublikowano 9 Lipca 2018 Tak czytam te wasze komentarze i przy niektórych ręce opadają... Czy to jest kurwa forum dla niewyżytych nastolatek i nastolatków? Żarty, żartami ale już osobiście zaczyna mnie to wkurwiać i dziwie się, że jeszcze was nikt nie upomniał. A ciebie Darioszka to juz kurwa w ogóle wszędzie pełno. Załóżcie sobie kółko wzajemnej adoracji. I wybacz @Ćwieku, że w Twoim temacie ale skorzystałem z okazji. 2 1 2 6
Ćwieku Opublikowano 9 Lipca 2018 Autor Wykluczony Opublikowano 9 Lipca 2018 @Favorek haahah ;D @Darioszka tak kontynuujmy na priv lepiej ;D @Virus. Nie szkodzi, hah no możne trochę dla niektórych to dziwne, nie będziemy tego poruszać
Red Warrior 22 Opublikowano 10 Lipca 2018 Wykluczony Opublikowano 10 Lipca 2018 Tez przepraszamxddDDDD
Ćwieku Opublikowano 10 Lipca 2018 Autor Wykluczony Opublikowano 10 Lipca 2018 @Red Warrior 22 Ty za co
Rekomendowane odpowiedzi