Właściciel GET Opublikowano 3 Grudnia 2012 Właściciel Opublikowano 3 Grudnia 2012 Wzór na odwołanie się od bana! Przykładowa nazwa tematu: Odwołanie - Nestynazwa tematu musi zawierać nick admina banującego UWAGA! W tym dziale nie odwołujemy się od banów za cheaty!Aby odwołać się od bana za cheaty, kliknij -> http://fragujemy.com/forum/124-odwołanie-od-cheatów/ Wzór: Nick podczas gry: Nick admina podczas gry: Powód bana: Opis sytuacji: Wydruk z konsoli: Przykład wypełnienia: Nick podczas gry: NestyNick admina podczas gry: xXxPowód bana: Obrażanie graczy.Opis sytuacji: Dostałem bana, ponieważ obrażałem graczy. Niestety to nie byłem ja - admin dokonał pomyłki. Proszę o pozytywne rozpatrzenie odwołania.Wydruk z konsoli: ===============================================[XXXXXXXX] Masz bana na tym serwerze![XXXXXXXX] Dostales go na 120 minut[XXXXXXXX] Zbanowany nick : xXx[XXXXXXXX] Przyczyna : ' Reklama '[XXXXXXXX] Bana mozesz wyjasnic na Fragujemy.com[XXXXXXXX] Twoj SteamID : ' '[XXXXXXXX] Twoje IP : ' '======================================= Uwagi: brak zastosowania się do wzoru skutkuje oddaleniem odwołania kłamanie, wypisywanie oszczerstw lub niezastosowanie się do danego punktu skutkuje oddaleniem odwołania opis sytuacji powinien zawierać najważniejsze elementy przebiegu zdarzeń, szczegółowo opisany, a zarazem w krótkiej formie zdań tylko osoba, która otrzymała bana, może odwołać się od niego - żadna osoba trzecia ( np. kolega ) nie może tego robić za Ciebie czekamy spokojnie na przebieg zdarzenia w odwołaniu się, wszelki spam, używanie wulgaryzmów w stosunku do admina (adminów), mogą zakończyć się odrzuceniem odwołania admin na udowodnienie słuszności bana ma 24h od momentu złożenia odwołania odwołania rozpatrywane są w ciągu 24h, dopuszcza się wyjątki przedłużenia nawet do 3 dni 1
Właściciel GET Opublikowano 15 Września 2017 Autor Właściciel Opublikowano 15 Września 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi