Zasłużony Fragowicz OgraNee Opublikowano 25 Października 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 25 Października 2017 10 minut temu, MTD napisał: Poradnik całkiem fajny ale czekam na część drugą Bo to co opisałeś w sumie podstawy i faktycznie dla kogoś kto dopiera zaczyna `surfować` to pomoże ale na pewno mogłbyś dodać jeszcze pare rzeczy np. jak wyskakiwać z ramp, jak `wejść` na rampe żeby zatrzymać prędkość itd. Może w późniejszym czasie
Zasłużony Fragowicz OgraNee Opublikowano 26 Października 2017 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 26 Października 2017 @MTD myślę, że dziś to zrobię i opublikuję
unfuckingbelievable Opublikowano 26 Października 2017 Zawieszony Opublikowano 26 Października 2017 Podpowiem coś od siebie Mianowicie, jeśli chodzi o tą spację daje ona wiele. Wielu dobrych surferów trzyma spacje już od czasów 1.6 ( Ja również to robie ), mam wrażenie dzięki któremu lepiej wybijasz się z ramp. Druga sprawa, dzięki trzymaniu spacji, w momencie gdy zablokujesz się na rampie, czy w sytuacji gdy chemy się odbić BH to robi nam to z automatu Od kąd pamiętam tak robie CTRL dawał za czasów 1.6, w CSS i CSGO nie wpływa to na nic SURF został zapoczątkowany za czasów 1.5 albo 1.6, natomiast CS:S i silnik HL2 umożliwiał rozbudowanie tego trybu rozgrywki, większe mapy textury etc Z racji tego iż mamy serwer Surf i poradnik napewno się przyda, pozwolę sobie go podpiąć 1
Zasłużony Fragowicz OgraNee Opublikowano 26 Października 2017 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 26 Października 2017 @unfuckingbelievable jakoś testowałem surfowanie ze spacją i bez i efekt był taki sam. Tak samo robiłem z CTRLem tylko na CTRLu surfuje się szybciej. A co do początków surfa to muszę informację zawartą w poście poprawić heh bo ja surfuje od 2 lat tylko w CS:GO.
unfuckingbelievable Opublikowano 26 Października 2017 Zawieszony Opublikowano 26 Października 2017 Nie stwierdzisz tego na jakiejś krótkiej mapie jak np machnie, tylko mapie podobnej np do fruits czy vegetables gdzie masz dużo surfowania 1
Zasłużony Fragowicz OgraNee Opublikowano 26 Października 2017 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 26 Października 2017 @unfuckingbelievable a kto powiedział, że testowałem na machine? Ta mapa była mi potrzebna do zdjęć 1
Właściciel GET Opublikowano 28 Października 2017 Właściciel Opublikowano 28 Października 2017 Trochę przekombinowałeś kolory. Powinieneś używać je sporadycznie dla estetyki, a tak to nieprzyjemnie się czyta.
Rekomendowane odpowiedzi