$tryju Opublikowano 25 Czerwca 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 25 Czerwca 2018 SZYBKA REKRUTACJA JEST AKTUALNIE OTWARTA Z dniem 25.06.2018 otwieramy ponownie przyspieszoną rekrutacje. Prosimy stosować się do poniższego wzoru: Jesteś adminem: porannym/dziennym/nocnym Nick jakiego używasz:Wiek:Staż gry CS:GO:Staż gry na serwerze:Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TAK [LINK DO TWOICH BANÓW W SOURCEBANS]/NIECzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK/NIEPodstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK/NIEGodziny w jakich grasz:Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: [MINIMUM 3 ARGUMENTY] Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: [TWÓJ STEAM:ID] Wymagania: Brak blokady VAC na koncie Steam Wiem powyżej 16 lat - można przyjąć osoby młodsze gdyż przede wszystkim liczy się dojrzałość osoby Brak posiadania funkcji administratora na innych sieciach serwerów. Podstawowa wiedza w zakresie obowiązków, serwera oraz funkcji adminowskich. Posiadanie sprawnego mikrofonu Dystans do siebie 4
Shaq111akaRzeznik Opublikowano 28 Czerwca 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 28 Czerwca 2018 (edytowane) Jesteś adminem: dziennym /nocnym Nick jakiego używasz: Shaq111akaRzeznik Wiek: 28 Staż gry CS:GO: 5 lat / Ogólnie w CS'a - 18 lat Staż gry na serwerze: Kilka godzin Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIE Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK Godziny w jakich grasz: Cieżko określić. Staram się być online od około godziny 17 do około 12. W weekendy od rana do różnych godzin wieczornych/ nocnych Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: 1) Chcę pomóc w rozwoju serwera 2) $tryju to dobra mordka 3) Znam się na adminowaniu, i jestem osobą sprawiedliwą i uczciwą Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:1:21997301 Edytowane 28 Czerwca 2018 przez Shaq111akaRzeznik 4 1
$tryju Opublikowano 28 Czerwca 2018 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 28 Czerwca 2018 Stary dobry znajomy, miło że wpadłeś z pomocą Potrzebujemy każdego kto chce pomóc rozkręcić serwer więc jak najbardziej przydasz się u nas na FFA. Wiem że mogę Ci zaufać, a na stanowisku admina poradzisz sobie bez problemu. Masz spore doświadczenie więc zapraszam Zapoznaj się z tematem: http://fragujemy.com/topic/35514-wprowadzenie-nowego-admina-w-sie%C4%87-fragujemycom/
Wiki Everyonejohn Opublikowano 1 Lipca 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Lipca 2018 (edytowane) Jesteś adminem: Dzienny, Nocny Nick jakiego używasz: Wiki Wiek: 16 Staż gry CS:GO: 2800h+ Staż gry na serwerze: 2 miesiące Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Nie Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: Tak Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: Tak Godziny w jakich grasz: -15:00-1:00/ Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Jestem osobą otwartą oraz potrafiącą rozwiązywać konflikty. Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:1:78377430 Edytowane 1 Lipca 2018 przez Wiki Everyonejohn 2
Shaq111akaRzeznik Opublikowano 1 Lipca 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Lipca 2018 (edytowane) Znam owego kandydata już od dłuższego czasu. Jest to młoda osoba, jednak na prawdę dojrzała jak na swój wiek. Z doświadczenia i wspólnej pracy z Wikim jakiś czas temu jestem praktycznie pewny, że da sobie rade. Samo pojęcie o grze też ma spore, zna mechanikę i wie co go czeka podejmując funkcje admina na serwerze. Jestem na : TAK Edytowane 1 Lipca 2018 przez Shaq111akaRzeznik
$tryju Opublikowano 1 Lipca 2018 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Lipca 2018 18 minut temu, Wiki Everyonejohn napisał: Godziny w jakich grasz: Weekendy: 15:00-1:00 Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Jestem osobą otwartą oraz potrafiącą rozwiązywać konflikty. Mam nadzieję że w tygodniu także wpadniesz na serwer? Aczkolwiek te argumenty... heh dobrze że Cię znam i wiem że będziesz dobrze wypełniał powinności admina na serwerze FFA Także zapraszam do ekipy! Zapoznaj się z tematem: 1 1
Wodzo Opublikowano 10 Lipca 2018 Fragowicz Opublikowano 10 Lipca 2018 W dniu 25.06.2018 o 18:50, $tryju napisał: Jesteś adminem: dziennym/nocnym Nick jakiego używasz: WoDzO ♥Wiek:16Staż gry CS:GO: 4 lataStaż gry na serwerze: 1 rokCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIECzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: NIEPodstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: NieGodziny w jakich grasz: 14-1:00Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: 1.Jestem aktywnym graczem. 2. Staram się rozwiązywać konflikty. 3. Jestem sprawiedliwy i pomocny. Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_1:1:419323335
$tryju Opublikowano 10 Lipca 2018 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 10 Lipca 2018 Godzinę temu, ACC napisał: Przemyślałem sprawę i muszę podanie odrzucić... 2
Shaq111akaRzeznik Opublikowano 1 Listopada 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Listopada 2018 Bardzo się cieszę, że wykazałeś chęć do pomocy na FFA, jednak musisz troszkę dłużej z nami pograć. Zaproś mnie do znajomych na steam, posiedź z nami na tsie. Zazwyczaj codziennie około godziny 18 próbujemy pokręcić serwer. Na razie podanie ODRZUCAM. 4
pemol1212 Opublikowano 4 Listopada 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 4 Listopada 2018 Nick jakiego używasz: ﺱﻚﺢﺭﻖﻝ | PemolWiek: 20Staż gry CS:GO: Chyba już ponad 3lataStaż gry na serwerze: Około 4 miesiąceCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NieCzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAKPodstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAKGodziny w jakich grasz: Popołudniowe/wieczorne pory. Wszystko zależy co danego dnia robię. Chyba tylko w niedziele jest szansa na poranne "rozkręcanie serwera"Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Na serwerze brakuje administratorów którzy pilnowaliby porządku. Prawie codziennie próbuję wraz z innymi rozkręcać serwer. Lubie dawać bany innym ludziom .Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:1:51851900 Kilka linków ułatwiających życie. https://steamrep.com/search?q=STEAM_0%3A1%3A51851900 http://fg.gameme.com/playerinfo/752887 https://www.gametracker.com/player/ﺱﻚﺢﺭﻖﻝ | Pemol/145.239.23.149:27015/ 3 1
Shaq111akaRzeznik Opublikowano 4 Listopada 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 4 Listopada 2018 Cieszę się, że złożyłeś podanie. Nie tylko ja miałem nadzieję, że to zrobisz. Na pewno przydasz się do pilnowania porządku na FFA. Znamy się już trochę czasu, admina miałeś to wiem i wiem, że radziłeś sobie bardzo dobrze. Przyda się osoba doświadczona na tym stanowisku zwłaszcza, że ostatnio możemy zaobserwować zwiększenie populacji na serwerze. Jestem na TAKMyślę, że inni też podzieloną moje zdanie, ale zapraszam do wypowiedzi. @świeży @Exist @Wiki Everyonejohn @GET 3 1
Wiki Everyonejohn Opublikowano 4 Listopada 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 4 Listopada 2018 Nareszcie złożyłeś podanie. Znam cie od dawna i twoja pomoc, już jako administrator, bardzo nam się przyda, zwłaszcza że doświadczenie masz ogromne. Jestem na TAK 2 1
kocham koniki Opublikowano 4 Listopada 2018 Wykluczony Opublikowano 4 Listopada 2018 Nareszcie @pemol1212 3 godziny temu, pemol1212 napisał: Lubie dawać bany innym ludziom Haha Tylko ich nie banuj za dużo, bo nie będzie graczy. Powodzenia. 1 1 2
Exist Opublikowano 5 Listopada 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Listopada 2018 Ofc że tak, dawaj mi go tutaj raz raz
Właściciel GET Opublikowano 14 Grudnia 2018 Właściciel Opublikowano 14 Grudnia 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi