niczek Opublikowano 13 Czerwca 2018 Elitarny Fragowicz Opublikowano 13 Czerwca 2018 (edytowane) Rezygnacja Edytowane 13 Czerwca 2018 przez FantaToJa
Krystek Opublikowano 13 Czerwca 2018 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 13 Czerwca 2018 Jestem na Nie. Twoje podanie w ogóle nie przemawia do mnie. Brak interpunkcji itd. No i argumenty to jest śmiech na sali. 1
niczek Opublikowano 13 Czerwca 2018 Autor Elitarny Fragowicz Opublikowano 13 Czerwca 2018 (edytowane) . Edytowane 13 Czerwca 2018 przez FantaToJa
Zasłużony Fragowicz OgraNee Opublikowano 13 Czerwca 2018 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 13 Czerwca 2018 Podałeś więcej informacji o sobie, niż powodów dla których moglibyśmy Cię przyjąć , błędy ortograficzne w podaniu Moja opinia to Nie Przykro mi Dominiku 1 1
Koteł. Opublikowano 13 Czerwca 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 13 Czerwca 2018 Muszę się wypowiedzieć. Podanie to jakaś porażka. Argumenty bardzo słabe ponieważ nie rozwinąłeś się w trzech zdaniach a to jest podstawa do tego aby cię przyjąć. Poza tym krótko o sobie nie przekonywuje mnie iż za mało się rozpisałeś, tak jak inni tu piszą wiecznie są problemy z Tobą. Wiem że nigdy nie miałeś doświadczenia ale na chwilę obecną nie byłbym w stanie cię przyjąć. Kategorycznie NIE, Dziękuje za uwagę.
niczek Opublikowano 13 Czerwca 2018 Autor Elitarny Fragowicz Opublikowano 13 Czerwca 2018 wycowuję się.. proszę dać do kosza dziękuję pozdrawiam 1
Zasłużony Fragowicz OgraNee Opublikowano 13 Czerwca 2018 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 13 Czerwca 2018 Twoje podanie na moderatora zostało odrzucone. --- Spróbuj ponownie za jakiś czas, może następnym razem się uda! Pamiętaj o dłuższym odstępie czasowym, gdyż zbyt krótki między dwoma kandydaturami może skutkować kolejnym, negatywnym rozpatrzeniem Twojego podania. [!] Proponujemy złożenie ponownej kandydatury po minimum 14 dniach!
Rekomendowane odpowiedzi