LoveShoot Opublikowano 10 Czerwca 2018 Fragowicz Opublikowano 10 Czerwca 2018 Imię: Szymon Nick na serwerze: LoveShoot Wiek: 15 Jak długo grasz na serwerze?: 2 mies Jak długo grasz w MTA DayZ?: z 4-5 lat W jakich godzinach jesteś w stanie grać?: zależy od dnia Mutacja: mam Umiejętność strzelania (0/10): 8(mam po bracie) Umiejętność prowadzenia pojazdów lądowych (0/10): 7 Umiejętność prowadzenia pojazdów powietrznych (0/10): 4 Znajomość mapy (0/10): 5 W jakich grupach byłeś (dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony)?: Byłem w WML zostałem tam wyrzucony z powodu tego gdy Rocky po mnie przyjechał a Soczek zabił nas. Czy zgadzasz się na składki?: tak Czy posiadasz TeamSpeak3 oraz sprawny mikrofon?: Oczywiście Dlaczego wybrałeś właśnie nas?: Tak po prostu Coś o sobie: Lubie sport. Moim oczkiem w głowie jest mój rower do downhillu.
Alfie Solomons Opublikowano 10 Czerwca 2018 Zawieszony Opublikowano 10 Czerwca 2018 Zamiast pisać nowy temat napisz komentarz pod jednym z tematów grupy. Po wzorze pewnie chodzi o ten temat @Nesty @Krystek Myślę, że temat do zamknięcia.
Właściciel GET Opublikowano 10 Czerwca 2018 Właściciel Opublikowano 10 Czerwca 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi