Zasłużony Fragowicz Erwin Opublikowano 11 Czerwca 2018 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 11 Czerwca 2018 Głupio mi, że się wtrącam do 1.6, ale nie mogłeś zwyczajnie ignorować tych wiadomości i poczekać na admina, albo przekazać mu logi? Ludzie kurwa, na surfie jest banda 12- latków, którą rzygam i nie chce mi się tego słuchać, ale jak patrzę na tych społeczniaków z DD2 to kompletnie nie wiem o co wam chodzi, macie po chuj wie ile lat, a nawet przykładem nie świecicie, zachowujecie się gorzej niż te dzieci podane przykład wyżej... Jeżeli któryś lub któraś z adminów ma dobre kontakty z kingiem i nie zamierza go banować na aktywnym, to napisz tą skargę na admina, ale litości nie na typa, który ma perma... @Bszytki Forest z mojej perspektywy wygląda to tak, jakbyś celowo chciał wywołać kłótnie. 2
Właściciel GET Opublikowano 11 Czerwca 2018 Właściciel Opublikowano 11 Czerwca 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi