Ekcid Opublikowano 9 Czerwca 2018 Wykluczony Opublikowano 9 Czerwca 2018 Podanie dotyczy serwera: ARENA 64 TR 1# / ARENA 128 TR 2# Imię:LukaszAktualny wiek:27Staż gry w Counter-Strike: Global Offensive:ponad 2000h na roznych kontach Nick na serwerze: EkcidStaż gry na serwerze: ponad 30hGodziny w jakich grasz na serwerze: zawsze Link do wykresu aktywności na serwerze: ostatnio 0 Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIECzy kiedykolwiek sprawowałeś funkcję admina: TAK jeden ze lepszych adminow na fragujemy/ opiekun na fragujemy Czy posiadasz podstawową wiedzę w zakresie funkcji admina: TAKKilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Swiezy mnie zna i doskonale wie co potrafie... starego ekcida juz nie ma.. duzo w moim zyciu sie zmienilo i dlatego chce o tym zapomniec chce zeby fragujemy byla odskocznia od rzeczywistosci... bylem jednym z lepszych adminow 1on1 aren i chce nim byc dalej PS. dajcie mi szanse a was nie zawiode Oświadczam, że posiadam STEAM z grą Counter-Strike: Global Offensive. Mój SID: Mój SID: "Ekcid" STEAM_1:1:106773813
SzopeeN Opublikowano 9 Czerwca 2018 Wykluczony Opublikowano 9 Czerwca 2018 Jeden z lepszych adminów.. jak Ty porządku na serwerze nie mogłeś zrobić jako admin i prosić Cię musiałem jakieś 10 minut zeby koleś mute dostał. Opiekunem? Opiekunem to Ty byłeś nawet chyba niecały jeden dzień. Więc staż jako opiekun to masz mega duży.. Poza tym jest od jakiegoś czasu taki temat jak podania powrotne. Nie chce się wpierdalac w paradę Świeżemu, ale moim zdaniem powinieneś pograć trochę. Wrócić na forum, pograć jakiś okres czasu i dać adminom zobaczyć jak to z Twoją osobą wygląda i wtedy napisać podanie powrotne. 1
Właściciel GET Opublikowano 9 Czerwca 2018 Właściciel Opublikowano 9 Czerwca 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi