adasfastap Opublikowano 3 Czerwca 2018 Fragowicz Opublikowano 3 Czerwca 2018 Skarga na: admina Nick podczas gry: ХоакинNick osoby oskarżonej: neverforgetDlaczego składasz skargę: Wyrzuca mnie jak tylko wejde na serwer. Powodu nie znam, zapewne po prostu zbanowac nie potrafiData zdarzenia: 03.06.2018 17:35Opis zdarzenia: co tylko sie pojawie na serwerze kick. nie podal powodu gdy go o to pytalem.Dowód:
Zasłużony Fragowicz Rozbójnik Alibaba Opublikowano 3 Czerwca 2018 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 3 Czerwca 2018 Tak jak myślałem, nie musiałem w sumie długo szukać. Pytanie brzmi dlaczego palisz Jana chłopcze Twoja kultura osobista : http://fg.gameme.com/player_histories/chat/716805 Za chwilę sam wlepie Ci bana na tydzień za pajacowanie oraz obrażanie innych uczestników rozgrywki. @damixx_ @XeoMeister wiecie co z nim zrobić
damixx_ Opublikowano 3 Czerwca 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Czerwca 2018 Gdy tylko sbans zostanie przywrócony do działania osobiście nałożę karę dla tego gracza. Skargę odrzucam.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.