Skocz do zawartości

[KOSZ] Święta - omówienie sprawy

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Witam,

Tak więc informuję, że nastąpi bardzo dużo zmian na święta. Wiadomo, że my zawsze obchodzimy od 6 grudnia, natomiast wyjątkowo trwać to nie będzie do 1 stycznia czyli do momentu rozpoczęcia nauki szkolnej, a 7 stycznia.

Pojawią się m.in.:

Konkursy, z możliwością wygrania różnych rzeczy. Jeden konkurs będzie dotyczył głównej nagrody.

NASTĄPI RESET RANKINGU NA KAŻDYM SERWERZE.

Dodatkowo pojawi się nowa opcja, dużo zniżek i to ogromnych w VIP czy choćby slot.

Serwery przejdą w stan świąt, niespodzianki już są szykowane, a właściwie były do tej pory.

Co by tutaj jeszcze zdradzić. Pojawi się jedna niespodzianka, która może zszokować ludzi. Nie będę zdradzał tutaj dużo. Liczę, że poinformujecie znajomych o tym temacie i dacie znać, że będzie dużo rzeczy na ten okres.

• Odpowiedzi 20
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Już nie mogę się doczekać. Oby wrócił klimat jak na starym 4FuN ;)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Czekamy :)

• Właściciel
Opublikowano

No tez by mozna podmienic mapki na ich odpowiedniki zimowe

Dlaczego sugerujesz coś, jak do końca nie wiesz co będzie zmienione? Ja podałem tylko kilka rzeczy co będzie.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Mogę dodać jedynie tyle, że będziecie pozytywnie zaskoczeni :)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

O super, już nie mogę się doczekać :).

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Czekamy z niecierpliwością :)

Opublikowano

Grając pewnie wszyscy będą czuli ten zimowy mróz :P No i nie ma co sie dziwić że tak słabo z celnością będzie haha :D No ale niespodziankąto także jestem zainteresowany a może zamiast granatów HE, Flesch będą bombki choinkowe :P Taka ot propozycja :)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

"]a może zamiast granatów HE, Flesch będą bombki choinkowe :P Taka ot propozycja :)

Zobaczymy co będzie ciekawego na serwerze, probozycje proponuję dopiero składać po otworzeniu nowego serwera z nowymi pluginami ;)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Ciekawie się zapowiada :>

• Właściciel
Opublikowano

Oczywiście, już za 3 niecałe godziny startujemy!

Przypominam, że o 0:15 wszystkie serwery będą tylko i wyłącznie do użytku mojego.

PAMIĘTAĆ: TO BĘDZIE WYJĄTKOWY CZAS W NASZEJ HISTORII! ZAPRASZAĆ ZNAJOMYCH NA FORUM, BO ABY WZIĄĆ UDZIAŁ W KONKURSACH LUB ZAKUPIĆ PEWNE RZECZY TRZEBA SIĘ ZAREJESTROWAĆ!!

• Właściciel
Opublikowano

sry za offtopic ale wydale mi sie ze swieta zaczynaja sie dopiero 24 grudnia a nie 6 xd

Adwent jest to przygotowanie do świąt Bożego Narodzenia (w skrócie, nie będę tego określał jako uświadamianie nas o J. CH. - bo właśnie ogólnie to napisałem), ale nie rozumiem dyskusji na ten temat. Ustaliłem i to jeszcze bardzo późno w stosunku do innych sieci okres zimowy. Tradycyjnie u nas jest od 6 grudnia, ponieważ 6 grudnia to jest dzień Św. Mikołaja - od tego dnia zaczyna się świąteczny okres. Również jest on przygotowaniem lub wprowadzeniem do św. Bożego Narodzenia [ 24/25 grudnia ], a następnie 31 grudnia jako "sylwester".

Również w moim mieście -> http://ino-online.pl/n.php?wiadomosc=16529&nr=1 - dopiero jutro będzie świąteczna oprawa, która widniała już kilkanaście dni temu. Też im zwrócisz uwagę, że święta się zaczynają dopiero 24 grudnia? Nie przesadzaj, bo trollujesz cały czas i to mnie wkurza. Powinniśmy się cieszyć, że od 6 grudnia robię okres świąteczny i wyjątkowo będzie on trwał dłużej aż o tydzień niż dotychczas. No cóż, ale zawsze znajdą się trollingi i malkontenci.

PS: Twoje żarty i ironie już nie są na poziomie, a zauważyłem, że na siłę. Uszanuj kogoś pracę i po prostu nie narzekaj.

PS2: Mam ogromny stres, przygotowywałem się do tego dnia już sporo czasu temu i teraz to ode mnie zależy jak będzie wyglądał klimat na serwerach..

Opublikowano

Nie przeczytałem nigdzie tego, że święta na fragujemy zaczynają się od 6 wiec się tylko zapytałem

Ps: to nie była ironia tylko pytanie i nie na siłę bo nikt ci nie kazał odpisywać na to nie było pod tym napisane nesty odpisz na to wiec nie ma co ciągnąć tego tematu

• Właściciel
Opublikowano

No to zacznij czytać temat od a do z.. Wszystko jest napisane w 1 poście, więc masz nauczkę, że najpierw się myśli potem się pisze.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności