Właściciel GET Opublikowano 27 Listopada 2012 Właściciel Opublikowano 27 Listopada 2012 Witam, Tak więc informuję, że nastąpi bardzo dużo zmian na święta. Wiadomo, że my zawsze obchodzimy od 6 grudnia, natomiast wyjątkowo trwać to nie będzie do 1 stycznia czyli do momentu rozpoczęcia nauki szkolnej, a 7 stycznia. Pojawią się m.in.: Konkursy, z możliwością wygrania różnych rzeczy. Jeden konkurs będzie dotyczył głównej nagrody. NASTĄPI RESET RANKINGU NA KAŻDYM SERWERZE. Dodatkowo pojawi się nowa opcja, dużo zniżek i to ogromnych w VIP czy choćby slot. Serwery przejdą w stan świąt, niespodzianki już są szykowane, a właściwie były do tej pory. Co by tutaj jeszcze zdradzić. Pojawi się jedna niespodzianka, która może zszokować ludzi. Nie będę zdradzał tutaj dużo. Liczę, że poinformujecie znajomych o tym temacie i dacie znać, że będzie dużo rzeczy na ten okres.
Zasłużony Fragowicz Władek Opublikowano 27 Listopada 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 27 Listopada 2012 Hmm, aż palę się z ciekawości. Mógłbyś coś zdradzić :>
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 27 Listopada 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 27 Listopada 2012 Już nie mogę się doczekać. Oby wrócił klimat jak na starym 4FuN ;)
Zasłużony Fragowicz kanix Opublikowano 28 Listopada 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 28 Listopada 2012 Czekamy :)
mrX Opublikowano 28 Listopada 2012 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 28 Listopada 2012 Akurat ten okres kiedy mnie nie będzie :/Szkoda bo zapewne będzie ciekawie:)
B.A. Opublikowano 28 Listopada 2012 Fragowicz Opublikowano 28 Listopada 2012 No tez by mozna podmienic mapki na ich odpowiedniki zimowe
Właściciel GET Opublikowano 28 Listopada 2012 Autor Właściciel Opublikowano 28 Listopada 2012 No tez by mozna podmienic mapki na ich odpowiedniki zimowe Dlaczego sugerujesz coś, jak do końca nie wiesz co będzie zmienione? Ja podałem tylko kilka rzeczy co będzie.
IntruZZ Opublikowano 28 Listopada 2012 Elitarny Fragowicz Opublikowano 28 Listopada 2012 Świąteczny klimat w grze zawsze był magiczny , szczególnie granie po Wigilii , ahhh..
Legendarny Fragowicz Maciej Opublikowano 28 Listopada 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 28 Listopada 2012 Mogę dodać jedynie tyle, że będziecie pozytywnie zaskoczeni :)
Legendarny Fragowicz CyCu Opublikowano 30 Listopada 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 30 Listopada 2012 O super, już nie mogę się doczekać :).
Zasłużony Fragowicz Semir Opublikowano 30 Listopada 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 30 Listopada 2012 Czekamy z niecierpliwością :)
kacperek ♥ ™ Opublikowano 1 Grudnia 2012 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Grudnia 2012 Hmm Szykuje się ciekawie ;) Oby jak najszybciej do 6.12 .
@lien[SoD] Opublikowano 3 Grudnia 2012 Fragowicz Opublikowano 3 Grudnia 2012 Grając pewnie wszyscy będą czuli ten zimowy mróz :P No i nie ma co sie dziwić że tak słabo z celnością będzie haha :D No ale niespodziankąto także jestem zainteresowany a może zamiast granatów HE, Flesch będą bombki choinkowe :P Taka ot propozycja :)
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 3 Grudnia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Grudnia 2012 "]a może zamiast granatów HE, Flesch będą bombki choinkowe :P Taka ot propozycja :) Zobaczymy co będzie ciekawego na serwerze, probozycje proponuję dopiero składać po otworzeniu nowego serwera z nowymi pluginami ;)
Legendarny Fragowicz REAL'FUKK Opublikowano 5 Grudnia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Grudnia 2012 Ciekawie się zapowiada :>
Właściciel GET Opublikowano 5 Grudnia 2012 Autor Właściciel Opublikowano 5 Grudnia 2012 Oczywiście, już za 3 niecałe godziny startujemy! Przypominam, że o 0:15 wszystkie serwery będą tylko i wyłącznie do użytku mojego. PAMIĘTAĆ: TO BĘDZIE WYJĄTKOWY CZAS W NASZEJ HISTORII! ZAPRASZAĆ ZNAJOMYCH NA FORUM, BO ABY WZIĄĆ UDZIAŁ W KONKURSACH LUB ZAKUPIĆ PEWNE RZECZY TRZEBA SIĘ ZAREJESTROWAĆ!!
MarkeloN Opublikowano 5 Grudnia 2012 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Grudnia 2012 sry za offtopic ale wydale mi sie ze swieta zaczynaja sie dopiero 24 grudnia a nie 6 xd
Właściciel GET Opublikowano 5 Grudnia 2012 Autor Właściciel Opublikowano 5 Grudnia 2012 sry za offtopic ale wydale mi sie ze swieta zaczynaja sie dopiero 24 grudnia a nie 6 xd Adwent jest to przygotowanie do świąt Bożego Narodzenia (w skrócie, nie będę tego określał jako uświadamianie nas o J. CH. - bo właśnie ogólnie to napisałem), ale nie rozumiem dyskusji na ten temat. Ustaliłem i to jeszcze bardzo późno w stosunku do innych sieci okres zimowy. Tradycyjnie u nas jest od 6 grudnia, ponieważ 6 grudnia to jest dzień Św. Mikołaja - od tego dnia zaczyna się świąteczny okres. Również jest on przygotowaniem lub wprowadzeniem do św. Bożego Narodzenia [ 24/25 grudnia ], a następnie 31 grudnia jako "sylwester". Również w moim mieście -> http://ino-online.pl/n.php?wiadomosc=16529&nr=1 - dopiero jutro będzie świąteczna oprawa, która widniała już kilkanaście dni temu. Też im zwrócisz uwagę, że święta się zaczynają dopiero 24 grudnia? Nie przesadzaj, bo trollujesz cały czas i to mnie wkurza. Powinniśmy się cieszyć, że od 6 grudnia robię okres świąteczny i wyjątkowo będzie on trwał dłużej aż o tydzień niż dotychczas. No cóż, ale zawsze znajdą się trollingi i malkontenci. PS: Twoje żarty i ironie już nie są na poziomie, a zauważyłem, że na siłę. Uszanuj kogoś pracę i po prostu nie narzekaj. PS2: Mam ogromny stres, przygotowywałem się do tego dnia już sporo czasu temu i teraz to ode mnie zależy jak będzie wyglądał klimat na serwerach..
MarkeloN Opublikowano 5 Grudnia 2012 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Grudnia 2012 Nie przeczytałem nigdzie tego, że święta na fragujemy zaczynają się od 6 wiec się tylko zapytałem Ps: to nie była ironia tylko pytanie i nie na siłę bo nikt ci nie kazał odpisywać na to nie było pod tym napisane nesty odpisz na to wiec nie ma co ciągnąć tego tematu
Właściciel GET Opublikowano 5 Grudnia 2012 Autor Właściciel Opublikowano 5 Grudnia 2012 No to zacznij czytać temat od a do z.. Wszystko jest napisane w 1 poście, więc masz nauczkę, że najpierw się myśli potem się pisze.
Rekomendowane odpowiedzi