Dzielny Tabaluga Opublikowano 22 Maja 2018 Fragowicz Opublikowano 22 Maja 2018 Imię: KonradAktualny wiek: 20Staż gry w Counter-Strike: od 5 klasy podstawówki Nick na serwerze: Dzielny TabalugaStaż gry na serwerze: First Seen: Oct 12, 2017 11:00 AMGodziny w jakich grasz na serwerze: Różnie, studiuję, więc czasem rano czasem wieczorem w zależności jak mam zajęcia. Częściej w tygodniu, rzadko w weekendy.Link do wykresu aktywności na serwerze: [ LINK DO GAMETRACKER ] https://www.gametracker.com/player/Dzielny Tabaluga/193.33.176.62:27015/ Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: nieCzy kiedykolwiek sprawowałeś funkcję admina: Tak, wielokrotnie. Od zwykłego admina po j@, opiekuna. Czy posiadasz podstawową wiedzę w zakresie funkcji admina: TakKilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: -jestem kontaktowy i otwarty -mam doświadczenie -jestem aktywny -zauważyłem niszę adminów na serwerze więc chciałbym ją wypełnić. Oświadczam, że posiadam STEAM z grą Counter-Strike. Mój SID: [ TWÓJ STEAM:ID ]STEAM_0:0:33119658 Wiem, że aktywność na forum słaba ale nawet jakbym chciał wypowiedzieć się w temacie serwera to nic się tutaj nie dzieje
Właściciel GET Opublikowano 22 Maja 2018 Właściciel Opublikowano 22 Maja 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi