Skocz do zawartości

[KOSZ] Sytuacja na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Od jakiegoś czasu przyglądam się sytuacji, która obecnie panuje na serwerze i chciałbym poruszyć tutaj tą kwestię. Zacznijmy może od tego, ile gra osób. Gdy wróciłem po przerwie i zobaczyłem bardzo niską aktywność graczy to zapytałem "o co chodzi? dlaczego tak mało osób gra". Były odpowiedzi typu "a bo taka pogoda, serwer nie upada". Gdy wchodził ktoś nowy bądź stary gracz po przerwie, pytał o co chodzi to w jego przypadku było tak samo - mydliło mu się oczy. Z czasem nawet ja tak robiłem, starałem się zwalić całą winę na pogodę, która była za oknem, że ciepło, że coś tam, coś tam.  Nie okłamujmy się, nie jest tak.

Dlaczego nie ma graczy? Dlaczego uciekają na zagraniczne serwery? Jak to wygląda z mojej perspektywy.

Najważniejsze jest poruszenie tematu administracji, która jest na serwerze bardzo rzadko i wiąże się to z tym, że gracze się wyzywają czy są toksyczni. Wejdzie sobie taki nowy przykładowy "SuperZabijatorPL" chcąc rozpocząć karierę prawdziwego harcerza i jak się kogoś zapyta o coś to albo sobie robią z niego jaja albo go wyzywają. Taki (dalej ten przykładowy) "SuperZabijatorPL" widząc, że ludzie sobie z niego kpią denerwuje się i wychodzi z serwera w poszukiwaniu innego, lepszego - GDZIE KTOŚ MU POMOŻE.

Zróbcie ludzie jakąś selekcję w tej administracji a nie dodajecie osoby, które lepiej wyliżą Wam dupska bo później dzieje się co się dzieje.

Lecimy dalej? :)

Proponowałbym aby administracja była kontrolowana bardziej czy tam częściej bo to co się czasami odpierdala na serwerze to przechodzi ludzkie pojęcia - System, mówię również o Tobie. Za przeprosiny dziękuję. 

Jeśli nie ogarniecie tej samowolki, nadużywania praw to później nie narzekajcie na spadek graczy online czy tam jakieś złe opinie o serwerze.

Update? Dodatki??

Właśnie, gdzie to jest? Ciągle jest wałkowane jedno i to samo i to zaczyna się robić nudne. Pomyślcie czasem o graczach, o tym, żeby ich zadowolić chociaż raz na jakiś czas a nie tylko o zgadzającym się keszu w portfelu. Dużo ludzi na to narzeka i rzecz jasna ucieka na inne serwery. Ja ostatnimi czasy również też zacząłem mniej grać. Dlaczego? Wymieniłem wyżej ;).

Myślę, że to na tyle póki co - wstałem dopiero. Jeśli jakiś błąd będzie to serdecznie przepraszam! Pozdrawiam ;)

• Śmiech 2
  • Serduszko fragowe (+) 1
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności