Skocz do zawartości

[KOSZ] Brak nadzoru

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie,

gram na serwerze Multi Arenki 128 TR od jakiegoś tygodnia(?), nie mam pojęcia ile dokładnie, mam przegrane na nim lekko ponad 7 godzin. Zauważyłem pewien problem iż jest brak adminów na serwerze i często jest chaos na serwerze, nie mówię że ja jestem święty i moje zachowanie jest zawsze wzorowe, ale bardzo często są jakieś kłótnie, wyzwiska, bądź włączanie muzyki. Dzisiaj jakoś w godzinach 16:00 - 16:30 4 osoby non stop włączały muzykę. Nie piszę tego w celu żalenia się tylko, pokazania i uświadomienia pewnym osobom tego co się dzieje na serwerze podczas ich nieobecności.  Przez te 7 godzin grania na serwerze z adminów zauważyłem jedynie : [Vladimir] ; [☠DizZy☠™] ; MarcinPL i [Koteł.], z tego co mi się WYDAJE  żadnego innego admina na serwerze nie było. Swoją drogą wielki plus dla wyżej wymienionych adminów za sprawowanie swoich funkcji, mili panowie z którymi można pograć, pogadać, ale i dobrze spełniają swoje obowiązki.  Chcę złożyć podanko, tylko na razie brakuje ilości przegranych godzin. Macie jakiś pomysł na zachęcenie graczy do składania podań na adminów?

Pozdrawiam,

Sawicki Michał

Opublikowano

Nie każdy ma czas siedzieć cały dzień i pilnować porządku. Niektórzy z nas po prostu pracują a inni więcej aktywności poświęcają arenie 64 tick poza tym są braki w administracji także jeżeli spełniasz wymogi to zachęcam do złożenia podania. 

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności