SzopeeN Opublikowano 16 Maja 2018 Wykluczony Opublikowano 16 Maja 2018 SZYBKA REKRUTACJA JEST OTWARTA Proszę o zastosowanie się do poniższego wzoru: Jestem adminem: nocnym / porannym / dziennym Nick jakiego używasz: Wiek: Staż gry CS:GO: Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TAK [LINK DO TWOICH BANÓW W SOURCEBANS] / NIE Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK/NIE Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK/NIE Godziny w jakich grasz: Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: [MINIMUM 3 ARGUMENTY] Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: [TWÓJ STEAM:ID] Wymagania: STEAM oraz brak blokady VAC na nim. Wiek powyżej 16 - ale liczy się przede wszystkim dojrzałość, dlatego można warunkowo przyjąć osoby mające mniejszy próg wiekowy. Brak posiadania funkcji lub przywilejów (np. admin serwera, moderator) na innych sieciach serwerów. Podstawowa wiedza w zakresie gry, serwera oraz obowiązków i funkcji adminowskich. Ukończenie mutacji lub głos na poważnym poziomie. Posiadanie i używanie mikrofonu. Humor! 4 1
Nemek301 Opublikowano 17 Maja 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 17 Maja 2018 Jestem adminem: nocnym oraz porannym Nick jakiego używasz: LeL Wiek: 16 Staż gry CS:GO: 394 godziny Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIE Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: NIE Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: NIE Godziny w jakich grasz: Od 16 do 24 Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Mimo krótkiego stażu jestem rozpoznawalną osobą na serwerze, lubię pomagać innym ludziom z osobami typu hackerzy, binderzy itp oraz jestem osobą bez konfliktową i próbuje rozwiązać każdy konflikt łagodnie. Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_1:0:209328961 2 1 1
adziuman Opublikowano 18 Maja 2018 Fragowicz Opublikowano 18 Maja 2018 (edytowane) Jestem adminem: dziennym Nick jakiego używasz: adziuamn Wiek:16 Staż gry CS:GO:1306 h Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIE Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcje admina NIE Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina:NIE Godziny w jakich grasz:15-22 Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: [MINIMUM 3 ARGUMENTY] 1.Jestem rozpoznawalny na serwerze prze wielu graczy 2.Pomagam innym graczom jak mają problem 3.Jestem bezkonfliktowy Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: [TWÓJ STEAM:ID] STEAM_0:1:160721734 Edytowane 18 Maja 2018 przez adziuman 1
Alba Opublikowano 18 Maja 2018 Zawieszony Opublikowano 18 Maja 2018 Jestem adminem: dziennym Nick jakiego używasz: ♥ Alba ♥ Wiek: 14 Staż gry CS:GO: 620h Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TAK ( tylko 1 raz ) Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK Godziny w jakich grasz: Przeważnie od 14-21 w weekend rożnie ( nie mogę podać dokładnej godzinny przebywania na serwerze ) Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: - Chcę żeby był ład, skład i porządek - Jestem rozpoznawalny na tym serwerze i nawet jak nie jestem adminem mówię graczom jak łamią regulamin, i jak powinni się poprawić - Na serwerze jestem dosyć często, jestem kulturalny Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:202376372 2 1
AreckiKING Opublikowano 19 Maja 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 19 Maja 2018 Jestem adminem: nocnym / dziennym , weekend poranny Nick jakiego używasz: Arecki Wiek: 18 Staż gry CS:GO: 87h Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIE Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: NIE Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: NIE Godziny w jakich grasz: pon-pt 17-23, weekend 10-15 oraz 21-3 Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Jestem stałym graczem, w miarę rozpoznawalny na serwerze, oraz kulturka przede wszystkim, nie lubię konfliktów z innymi graczami bardziej się wolę z nimi zaprzyjaźnić, cheaterów nie znoszę także zgłaszam każdego kto podpadnie Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:1:422250166 1 1
BigShaQ Opublikowano 19 Maja 2018 Fragowicz Opublikowano 19 Maja 2018 (edytowane) Jestem adminem: porannym / dziennym Nick jakiego używasz: BigShaQ Wiek:15 Staż gry CS:GO: 370 h Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIE Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: NIE Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK Godziny w jakich grasz: pon-pt 15-18 weekend 9-14 Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Jestem stałym i rozpoznawalnym graczem. Unikam konfliktów z graczami bardziej staram się ich upominać jak łamią regulamin. Zgłaszam cheaterów oraz graczy którzy łamią regulamin. Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:215152474 Edytowane 19 Maja 2018 przez BigShaQ
Legendarny Fragowicz PoLaR Opublikowano 20 Maja 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 20 Maja 2018 Jestem adminem: porannym / dziennym Nick jakiego używasz: PoLaR Wiek: 15 Staż gry CS:GO: 3,126 Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Nie Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK Godziny w jakich grasz: pon-pt 15-22, a w weekendy od 9-23 Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Ponieważ jestem bezkonfliktową osobą, chciałbym spróbować swoich sił w byciu adminem, pomagam jak tylko się da innym osobą i upominam ludzi którzy nie mają mutacji jak i łamią regulamin. Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_1:0:134460728 1 1
ukasz1555 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Fragowicz Opublikowano 7 Czerwca 2018 (edytowane) Jestem adminem: dziennym Nick jakiego używasz: ukasz1555 Wiek:16 Staż gry CS:GO: 871 h Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIE Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: NIE Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK Godziny w jakich grasz:Zależy od dnia ale najczęściej od 15 do 22 Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: -Jestem codzinnie na serwerze -Jestem uczciwy wobec innych -Jestem spokojny dopóki mnie nikt nie wkurzy Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:1:109722753 EDIT: Wnoszę o usunięcie kandydatury. Edytowane 8 Czerwca 2018 przez ukasz1555 Kandydatura JeDi, 8 Czerwca 2018 Po naocznym spostrzeżeniu Twojego zachowania z urzędu odrzucam Twoją kandydaturę. Przedstawiasz sobą wszelkie cechy niemile widziane wśród ekipy FG i nikt taki jak Ty nie będzie nas reprezentować na serwerze. OUT. 2 1
adziuman Opublikowano 7 Czerwca 2018 Fragowicz Opublikowano 7 Czerwca 2018 Jestem adminem: dziennym Nick jakiego używasz: adziuman Wiek:16 Staż gry CS:GO:1343h Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIE Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: NIE Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK Godziny w jakich grasz: Ciężko powiedzieć głównie po szkole 15:30 -17, 18 Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: 1.Jestem rozpoznawalny i lubiany na serwerze. 2.Jestem bezkonfliktowy. 3.Zawsze zwracam uwagę innym graczom gdy łamią regulamin Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: 0:1:160721734 1 1
Nivo Opublikowano 11 Czerwca 2018 Fragowicz Opublikowano 11 Czerwca 2018 Jestem adminem: nocnym / porannym / dziennym Nick jakiego używasz :Nivo Wiek: 17 Staż gry CS:GO: 1425h Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Nie Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: Nie Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: Tak Godziny w jakich grasz: w dni szkolne po południu w weekend od 7 do 14 Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: [MINIMUM 3 ARGUMENTY] -Każdy mnie zna i jestem lubiany -Chciałbym żeby na serwerze panował porządek -Jeżeli są jakieś problemy od razu reaguje i wchodzę na serwer -Na serwerze jestem praktycznie przez cały czas -Pomagam innym -Zgłaszam osoby które używają cheaty,bindy oraz gdy nadużywają mikrofon -Zwracam uwagę jeżeli ktoś nie ma mutacji lub też wtedy gdy nadużywa mikrofon Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: Mój SID:0:1:106150306 1 2 1
adziuman Opublikowano 26 Czerwca 2018 Fragowicz Opublikowano 26 Czerwca 2018 Jestem adminem: dziennym Nick jakiego używasz: adziuman Wiek: 16 Staż gry CS:GO: 1364 Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIE Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: NIE Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: NIE Godziny w jakich grasz: 14-20 Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: 1.Jestem rozpoznawalny i lubiany na serwerze 2.Jestem bezkonfliktowy 3.Zawsze zwracam uwagę graczom którzy łamią przepisy. 4.Jestem codziennie na serwerze 5.Pomagam innym graczom 6.Jestem uczciwy 7. Zgłaszam cheaterów Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: 0:1:160721734 4
? Like ? Opublikowano 3 Października 2018 Fragowicz Opublikowano 3 Października 2018 W dniu 16.05.2018 o 22:31, Guido napisał: Jestem adminem: dziennym Nick jakiego używasz: ?? Wiek: 15 Staż gry CS:GO: 1,200h Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIE Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK Godziny w jakich grasz: 15-22 Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: 1.Jestem rozpoznawalny na serwerze przez graczy jak i adminów. 2.Staram się nie wplątywać w spory z graczami, a raczej ich uspokajam. 3.Mam dobry kontakt z administracją i dzięki temu zawsze zgłaszam im ludzi łamiących regulamin Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0 : 0 :111702565ii 1 1 1 3
CzoloAndrzeja Opublikowano 27 Października 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 27 Października 2018 Jestem adminem: dziennym Nick jakiego używasz: Matthew WarzywoGaming Wiek: 14 Staż gry CS:GO: 920 h Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: tak lecz z powodu resetowania sbansów banów nie ma w bazie danych Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: nie Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: tak Godziny w jakich grasz: 13-23 Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Jestem opanowany i ugodowy, mam dystans do siebie, potrafię znaleźć z każdym wspólny temat do rozmów Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:1:184913310
CzoloAndrzeja Opublikowano 7 Listopada 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 7 Listopada 2018 Jestem adminem: dziennym Nick jakiego używasz: Matthew WarzywoGaming Wiek: 14 Staż gry CS:GO: 940 h Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: tak lecz z powodu resetowania sbansów banów nie ma w bazie danych Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: nie Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: tak Godziny w jakich grasz: 13-23 Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Staram się rozwiązywać konflikty między graczami, zwracam uwage graczom gdy łamią regulamin, mam poczucie humoru i dystans do siebie, posiadam dobre relacje ze wszystkimi graczami Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:1:184913310 1
TwojMlodyPijany Opublikowano 19 Listopada 2018 Fragowicz Opublikowano 19 Listopada 2018 (edytowane) Jestem adminem : Dziennym nick: TwojMlodyPijany #PolishTeam Wiek: 13 Staż gry CS:GO: 570 h czy kiedykolwiek byłem banowany NIE Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: NIE Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK Godziny w jakich grasz: 16 : 30 po szkole Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem 1. Jestem rozpoznawalny w cs go 2 .Jestem zawzięty do pracy 3. Jestem bardzo aktywny Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: 537824 Edytowane 19 Listopada 2018 przez TwojMlodyPijany 1 1
Właściciel GET Opublikowano 17 Grudnia 2018 Właściciel Opublikowano 17 Grudnia 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi