Stpx Opublikowano 4 Maja 2018 Fragowicz Opublikowano 4 Maja 2018 (edytowane) Nick jakiego używasz: Dziku ~jest to aktualny nick od paru dni , ponieważ wcześniej grałem na nickach tzw. ..fake'owych" Wiek: 20Staż gry na serwerze: Nooo ponad rok będzie . Szczerze gram od 1 edycji , jednakże robiłem częste przerwy . Gram codziennie od 2 edycji Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TAK ~Parę krótkich mutów za zagalopowanie się na chacie *max do 5h* Czy kiedykolwiek sprawowałeś funkcje na MTA?: TAK - Admin serwera Znajomość komend oraz funkcji moderatora: TAK Oceń znajomość oraz swoje możliwości na MTA: Swoje możliwości oceniam na bardzo dobre , z powodu dużego stażu w MTA , głównie na modyfikacji DayZ, aczkolwiek nie od dzisiaj jest wiadome że człowiek nie jest w stanie wiedzieć wszystkiego , i całe życie uczy się czy to na swoich błędach czy na błędach innych ludzi Godziny w jakich grasz: w tygodniu 16-22 , w weekendy 11-24 *częste zarywanie nocek * Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać Moderatorem: -Z racji że osób na serwer ciągle przybywa a patrząc po aktywności aktualnej administracji to brakuje porządnego ModChata , który ogarnął by to całe towarzystwo a patrząc na to że raczej nikt nie ma żadnych spin do mnie ani nic to raczej się nadaje spełniając wymagania -Łatwo ze mną nawiązać kontakt ,na serwerze jestem niemalże codziennie , na teamspeak'u to samo . -Staram pomóc się każdej osobie , której jestem w stanie i która ma realny problem a nie robi sobie jaja . -Zgłosiłem parę propozycji Krystkowi i Lukiemu na temat eventów , rozwoju serwera etc. etc. , czyli można rzec że przyczyniam się lekko do rozwoju serwera. -Mam duże poczucie humoru , jednakże wszystko ma swoje granice -Staram się nie wchodzić w konflikty czy to między graczami czy nawet całymi grupami . -Należę do tych osób które jak mają coś zrobić to przyczyniają się do tego ze wszystkich możliwych sił , krótko mówiąc jestem systematyczny , pomocny oraz posiadam kulturę osobistą Edytowane 5 Maja 2018 przez Stpx Moje małe niedopatrzenie z jednym podpunktem :( 4 1
Boczyslaw96 Opublikowano 6 Maja 2018 Fragowicz Opublikowano 6 Maja 2018 Mimo, iż rekrutacja zamknięta ode mnie masz duuże TAAAK. Grałem z owym kandydatem i nie mam do niego zastrzeżeń. + wiek, + doświadczenie, + aktywność. 1
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 13 Maja 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Maja 2018 Wiek: 20 lat xd! 1
Właściciel GET Opublikowano 1 Czerwca 2018 Właściciel Opublikowano 1 Czerwca 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi