Skocz do zawartości

[KOSZ] Podanie na moderatora - Dziku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick jakiego używasz: Dziku ~jest to aktualny nick od paru dni , ponieważ wcześniej grałem na nickach tzw. ..fake'owych" 
Staż gry na serwerze: Nooo ponad rok będzie :) . Szczerze gram od 1 edycji  , jednakże robiłem częste przerwy . Gram codziennie od 2 edycji :) 
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TAK ~Parę krótkich mutów za zagalopowanie się na chacie *max do 5h* 
Czy kiedykolwiek sprawowałeś funkcje na MTA?: TAK - Admin serwera 
Znajomość komend oraz funkcji moderatora: TAK 

Oceń znajomość oraz swoje możliwości na MTA: Swoje możliwości oceniam na bardzo dobre , z powodu dużego stażu w MTA , głównie na modyfikacji DayZ, aczkolwiek nie od dzisiaj jest wiadome że człowiek nie jest  w stanie wiedzieć wszystkiego , i całe życie uczy się czy to na swoich błędach czy na błędach innych ludzi :) 
Godziny w jakich grasz: w tygodniu 16-22 , w weekendy 11-24 *częste zarywanie nocek :)
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać Moderatorem

-Z racji że osób na serwer ciągle przybywa a patrząc po aktywności aktualnej administracji to brakuje porządnego ModChata , który ogarnął by to całe towarzystwo a patrząc na to że raczej nikt nie ma żadnych spin do mnie ani nic to raczej się nadaje spełniając wymagania :) 

-Łatwo ze mną nawiązać kontakt ,na serwerze jestem niemalże codziennie , na teamspeak'u to samo .

-Staram pomóc się każdej osobie , której jestem w stanie i która ma realny problem a nie robi sobie jaja .

-Zgłosiłem parę propozycji Krystkowi i Lukiemu na temat eventów , rozwoju serwera etc. etc. , czyli można rzec że przyczyniam się lekko do rozwoju serwera.

-Mam duże poczucie humoru , jednakże wszystko ma swoje granice :) 

-Staram się nie wchodzić w konflikty czy to między graczami czy nawet całymi grupami .

-Należę do tych osób które jak mają coś zrobić to przyczyniają się do tego ze wszystkich możliwych sił , krótko mówiąc jestem systematyczny , pomocny oraz posiadam kulturę osobistą :)

Edytowane przez Stpx
Moje małe niedopatrzenie z jednym podpunktem :(
  • Ustrzel fraga! (+) 4
  • Śmiech 1
Opublikowano

Mimo, iż rekrutacja zamknięta ode mnie masz duuże TAAAK.

Grałem z owym kandydatem i nie mam do niego zastrzeżeń.

+ wiek,

+ doświadczenie,

+ aktywność.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

xd!

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • 3 tygodnie później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności