Stpx Opublikowano 4 Maja 2018 Fragowicz Opublikowano 4 Maja 2018 PakolTV prosze cię bardzo , każdy mężczyzna ma penisa co może być obraźliwe Każda kobieta ma pochwę co może być obraźliwe serio nie ma sensu tego prowadzić dalej widać po waszym zachowaniu jacy to jesteście dorośli i wykształceni
Kloz3T Opublikowano 4 Maja 2018 Autor Fragowicz Opublikowano 4 Maja 2018 Jedyny normalny Jak to powiedział jeden typ z serwa ,,Jak ustawie se nick ,,Noga" to tez mnie kickniesz?"" To ty sie wstydzisz tego czego masz... Ja jestem na tyle dorosły ze sie nie wstydze i moge smiało z tobą o takich rzeczach porozmawiać Krystek, 4 Maja 2018 Nick NOGA a ODBYT. Weź Ty chłopie zacznij używać mózgu...
PakolTV Opublikowano 4 Maja 2018 Fragowicz Opublikowano 4 Maja 2018 (TEN KOMENTARZ NIE MA NA CELU NIKOGO OBRAZIĆ JAKBY KTOŚ CHCIAŁ SIE DO CZEGOŚ PRZYCZEPIĆ) Gdyby ktoś miał nick "Penis" to też nie byłby on obraźliwy na tej samej zasadzie co "Odbyt". Chyba że mówimy o innych określeniach typu "Kutas" to jest to jak najbardziej niecenzuralny nick. Tyle ode mnie pozdrawiam cieplutko śle buziaczki życzę miłej nocki. :--D ( Pomogłem? Daj SOGa ;-----) ) 1
Hajsik Opublikowano 4 Maja 2018 Fragowicz Opublikowano 4 Maja 2018 Jeżeli Cię nazwę tzw. kutasem lub pizdą to wg. Ciebie nie powinienem dostać bana od Krystka? 1
Kloz3T Opublikowano 4 Maja 2018 Autor Fragowicz Opublikowano 4 Maja 2018 No pewnie ze nie... Jedynie co to muta
PakolTV Opublikowano 4 Maja 2018 Fragowicz Opublikowano 4 Maja 2018 (TEN KOMENTARZ NIE MA NA CELU NIKOGO OBRAZIĆ JAKBY KTOŚ CHCIAŁ SIE DO CZEGOŚ PRZYCZEPIĆ) Właśnie o tym napisałem. Jeżeli nazwiesz kogoś "kutasem" albo "pizdą" to jak najbardziej zasługujesz na bana, lecz sprawa dotyczy nicku a nie obrażania kogoś i mówimy tu o słowie które nie jest w żaden sposób obraźliwe czy niecenzuralne w przeciwnieństwie do tych których ty użyłeś. Tyle ode mnie pozdrawiam cieplutko śle buziaczki życzę miłej nocki. :--D ( Pomogłem? Daj SOGa ;-----) )
Alfie Solomons Opublikowano 4 Maja 2018 Zawieszony Opublikowano 4 Maja 2018 Koniec spamienia i nabijania sobie postów temat jest skończony. Proszę o zamknięcie tematu @Krystek @JeDi @Nesty @Luki1521 1
Hajsik Opublikowano 4 Maja 2018 Fragowicz Opublikowano 4 Maja 2018 A Ty zostałeś na początku potraktowany łagodnie. Dostałeś kick'a aby zmienić nick. Nie posłuchałeś Krystka, a oto konsekwencje.
Stpx Opublikowano 4 Maja 2018 Fragowicz Opublikowano 4 Maja 2018 Powinieneś ... Czy ja stwierdziłem coś takiego ? Robicie teraz podteksty tym sposobem ... Proste i logiczne jest to że jak do kogoś powiesz Penis lub Pochwa raczej osoba nie będzie się czuła z tym najlepiej ... A zwłaszcza ustawiając sobie taki nick który powinien CIEBIE reprezentować , wątpię aby ktokolwiek chciał być postrzegany jaki ODBYT , PENIS lub POCHWA ..... Wasze zachowanie woła o pomste do nieba .... Typowe zachowanie gimnazjalistów co dopiero odrośli od Ziemii .. . Nawet jak jesteście starsi niżeli gimnazjum to i tak reprezentujecie poziom tzw. Gimbusów ....
Krystek Opublikowano 4 Maja 2018 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 4 Maja 2018 Jeżeli nazwiesz kogoś "Pizdą", "Chujem" itd. otrzymasz mute albo bana, zależy. Ale Ty kolego dostałeś bana bo mnie nie posłuchałeś jak prosiłem o zmianę nicku. Tyle w temacie.
Właściciel GET Opublikowano 5 Maja 2018 Właściciel Opublikowano 5 Maja 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi