juszczi Opublikowano 2 Maja 2018 Fragowicz Opublikowano 2 Maja 2018 (edytowane) Serwer: Fragujemy.com #07 [ CS:GO MOD ] :: [ SKINY | EURO | RYNEK ] Nick podczas gry:JuszcziNick admina podczas gry:kulus1001Link do screenów: Nie dostałem ss'ów, a bana dostałem jak na serwerze byłem tylko ja i admin i dostał dwa one tapy i dał mi bana. Weszłem do plików gry by zobaczyć ssy a tam ich nie ma. Dodam tylko że na serwerze nie jestem nowy, byłem 13 w rankingu i prawie 1000 kili. Edytowane 2 Maja 2018 przez juszczi
Virus. Opublikowano 2 Maja 2018 Elitarny Fragowicz Opublikowano 2 Maja 2018 Zapoznaj się z tym tematem --->
lukasz.wasielewski Opublikowano 2 Maja 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Maja 2018 Co ty byles kiedy chyba 5 lat temu jak mnie jeszcze tu nie było
Zasłużony Fragowicz BrOnEk Opublikowano 3 Maja 2018 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 3 Maja 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi