Zasłużony Fragowicz .:K!LL3R:. Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 29 Kwietnia 2018 (edytowane) ★ [ Liderzy ] ★ ★ @.:K!LL3R:. ★ ★ @Skay ★ ★ [ Członkowie ] ★ ★ @ ★ ★ [ Rekruci ] ★ ★ @ ★ ★ Aktywność na serwerze ★ ★ Wiek 15+ [Mogą być wyjątki] ★ ★ TeamSpeak 3 oraz sprawny mikrofon ★ ★ Umiejętność strzelania [KD Ratio minimum 1.00] ★ ★ Umiejętność kierowania pojazdem lądowym oraz powietrznym ★ ★ Aktywność ★ ★ Obecność na resetach ★ ★ Własny kanał klanowy ★ ★ Własny skin na zawsze ★ ★ 2 bazy na zawsze: Premium oraz średnią ★ Spoiler ► Nick: ► Wiek: ► Login: ► Coś o sobie: ► Staż gry na serwerze: ► Stosunek zabójstw do śmierci: TM / TD ► Twoje poprzednie grupy: ► Dlaczego wybrałeś Death Crew: ► Ile czasu mógłbyś poświęcić na grę: ► Można na ciebie liczyć w sprawie składek: Tak/Nie Odstęp od złożenia ponownie podania: Minimum miesiąc! Odstęp od złożenia podania do innej grupy: Minimum 12H! Podanie złożone podczas zamkniętej rekrutacji = ODRZUCONE! Pozdrawiam! Edytowane 16 Czerwca 2018 przez .:K!LL3R:.
niczek Opublikowano 5 Maja 2018 Elitarny Fragowicz Opublikowano 5 Maja 2018 ► Nick: reX*-) ► Wiek: 13 w listopadzie 14 ► Login: Szyszke ► Coś o sobie: Cześć Mam na imię dominik mam 13 lat pochodzę z górnego sląska. ► Staż gry na serwerze: 500:30 ► Stosunek zabójstw do śmierci: TM / TD 590 1300 ps z tymi dedami się poprawię jak bedę miał nowego kompa ;p ► Twoje poprzednie grupy: QB^ SKC^ wS^ Ave$ pS^ ► Dlaczego wybrałeś Death Crew: Bo to jest grupa pełna polecenia, i są w nich członkowie których znam. i ogólnie dobra grupa jak na teraz ► Ile czasu mógłbyś poświęcić na grę: 3 2 godziny w mta 5 ► Można na ciebie liczyć w sprawie składek: Tak/zależy czy mam Krystek, 5 Maja 2018 A Ty przypadkiem nie masz już grupy? https://fragujemy.com/topic/57455-٠•★-rekrutacja-do-ws-warriorsquad-٠•★/ 3
Alfie Solomons Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Zawieszony Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi