Atom2 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Fragowicz Opublikowano 23 Kwietnia 2018 5 godzin temu, Boczyslaw96 napisał: ► Nick w grze: Wuj3k ► Login: Wuj3k ► Wiek: 22 ► Coś o sobie: Mam na imię Bartłomiej, latek w marcu skończyłem 22. Mieszkam sobie na górnym Śląsku, dokładniej w Zabrzu. Jestem osobą z poczuciem humoru oraz z sporym dystansem do siebie. Lubię grać na serwerach typu DayZ, ogólnie lubię survivale - zaczęło się od DayZ Standalone aczkolwiek aktualny sprzęt pozwala mi tylko na czerpanie przyjemności z DayZ MTA :D. Pracuję w firmie, która produkuje skrzynki (np. do piw), skrzynie, skrzynio-palety etc. Praca mi się podoba a to jest chyba najważniejsze.. no i zarobki też nie są złe ;>. Po pracy lubię wypić zimnego browarka, posłuchać muzyki - słucham rapu oraz dobrze pograć. Myślę, że co najważniejsze to wymieniłem. ► Staż gry na DayZ: 3/4 lata. ► Staż gry na serwerze: Bardzo długi aczkolwiek występowały przerwy ► Twoja rola: Strzelec. ► Twoje aktualne KD Ratio: 1,00 + ► Twoje poprzednie grupy ?: G.R.O.M, QX - kiedyś było tego więcej ale nie pamiętam większości. ► Dlaczego wybrałeś Death Crew ?: Grają tutaj osoby z którymi grałem kiedyś, znam tą grupę oraz wiem jaka panuje tutaj atmosfera. ► Ile czasu mógłbyś poświęcić na grę ?: Zależy od zmiany w pracy Ogólnie sporo. ► Można na ciebie liczyć w sprawie składek ?: Od maja owszem. Nie polecam tego gracza dołaczył do naszej grupy by ja tylko okraść radze ci na niego uważać 1
niczek Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Elitarny Fragowicz Opublikowano 24 Kwietnia 2018 @Boczyslaw96 o nie zabrze no to @Dynkaa*-(( tam mieszka xDDD
Rekomendowane odpowiedzi