Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 godzin temu, Boczyslaw96 napisał:

► Nick w grze: Wuj3k

► Login: Wuj3k

► Wiek: 22 

► Coś o sobie:  Mam na imię Bartłomiej, latek w marcu skończyłem 22. Mieszkam sobie na górnym Śląsku, dokładniej w Zabrzu. Jestem osobą z poczuciem humoru oraz z sporym dystansem do siebie. Lubię grać na serwerach typu DayZ, ogólnie lubię survivale - zaczęło się od DayZ Standalone aczkolwiek aktualny sprzęt pozwala mi tylko na czerpanie przyjemności z DayZ MTA :D.  Pracuję w firmie, która produkuje skrzynki (np. do piw), skrzynie, skrzynio-palety etc. Praca mi się podoba a to jest chyba najważniejsze.. no i zarobki też nie są złe ;>. Po pracy lubię wypić zimnego browarka, posłuchać muzyki - słucham rapu   oraz dobrze pograć. Myślę, że co najważniejsze to wymieniłem.

► Staż gry na DayZ: 3/4 lata.

► Staż gry na serwerze: Bardzo długi aczkolwiek występowały przerwy ;)

► Twoja rola: Strzelec.

► Twoje aktualne KD Ratio: 1,00 +

► Twoje poprzednie grupy ?: G.R.O.M, QX - kiedyś było tego więcej ale nie pamiętam większości.

► Dlaczego wybrałeś Death Crew ?: Grają tutaj osoby z którymi grałem kiedyś, znam tą grupę oraz wiem jaka panuje tutaj atmosfera.

► Ile czasu mógłbyś poświęcić na grę ?: Zależy od zmiany w pracy ;> Ogólnie sporo.

► Można na ciebie liczyć w sprawie składek ?: Od maja owszem.

Nie polecam tego  gracza dołaczył do naszej grupy by ja tylko okraść radze ci na niego uważać 

• Ustrzel fraga! (+) 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności