Pasjak Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Fragowicz Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Skarga na Natsu NatsuNatsuSkładam Skarge poniewaz Natsu zglasza graczy ze go wyzywają chociaz on sam to robi15kwietnia okolo 12 w nocy zaczolem go wyzywac lecz on tez mnie wyzywal moze to nie dowod ale mamy tu screnna jak prawdopobnie natsu napisał do gracza o nicku Keris zeby go poparł wątpie ze mogl to byc ktos inny niz natsu poniewaz on zalozyl temat na mnie PS:nielicze na odbanowanie ani zmniejszenie kary tylko licze na ukaranie Natsa poniewaz pisze do zwycieżcy byłego miesiaca na tych arenkach aby go poparł zebym dostał bana? przy czym sam mnie wyzywal?
Mr. President Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Wykluczony Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Widziałeś, jak skargę napisał Natsu? Jeśli tak, to zrób tak samo. Napisz, kiedy dokładnie to było, załącz demo (nie musisz nagrywać swojego, na 128TR są dema nagrywane, link możesz znaleźć na forum), napisz w którym momencie mam oglądać demo i taka skarga będzie mogła być w pełni rozpatrzona. Jeśli chodzi o "popieranie" kogoś. Oczywiście jeśli ktoś nie ma wiedzy na temat czyjegoś zachowania, to nie powinien się wypowiadać w skardze, bo jego słowa są nic nie warte. Ale ja oceniając skargę i tak oceniam wyłącznie dowody, nie czyjeś opinie. W opisywanym przypadku oceniłem załączone demo i logi z czatu. 1
Mr. President Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Wykluczony Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Brak dowodów, skargę odrzucam.
Mr. President Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Wykluczony Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi