Skocz do zawartości

Ochrona serwa = admini

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem jak odbierają to inni gracze serwera 4FUN, ale ja osobiscie, co gram na serwerze, to nie spotkałem sie z tym, żeby grał ze mną jaki kolwiek admin . . . Praktycznie na serwerze nie ma aktywnych adminów . . . Zróbcie coś z tym. Wiem, że pewnie zaraz mnie pociśnie Nesty czy ktos tekstem typu " za mało grasz na serwerze i pewnie nie widzisz kiedy admini są. . ." gówno prawda, wystarczająco ze wejde co 2-3 dni i gram 3 godziny i nie ma admina nigdy. Dziękuje.

• Właściciel
Opublikowano

Wiem, że pewnie zaraz mnie pociśnie Nesty czy ktos tekstem typu " za mało grasz na serwerze i pewnie nie widzisz kiedy admini są. . ." gówno prawda, wystarczająco ze wejde co 2-3 dni i gram 3 godziny i nie ma admina nigdy. Dziękuje.

Twoimi teoriami "wiem" to ja sobie co dwa dni podcieram.

Jeszcze nie wiesz co bym powiedział, a już gadasz.

Zgadzam się z tym, niemniej jednak wątek jest do kosza lub zamknięcia. Co ja Ci tutaj poradzę? To H@ serwera powinien kontrolować takie rzeczy, przecież ja nie będę za nim chodził w kółko i zawracał głowę. Akurat nasz H@ serwera 4FUN jest odpowiedzialny i nie jest robotem żadnym żeby siedział 24/7 przy serwerze i każdego obserwował. Stara się poświęcać jak najwięcej czasu, ale ostatnio po prostu nie może zająć się serwerem i co, mam za to go skarcić? Nie, bo doceniam to co zrobił i nie ma podstaw do obaw, ponieważ wiem że to się poprawi lub nadrobi później.

@menel

Nie będę się wypowiadał tutaj na ten temat. KoVaL zgłosił swoje usprawiedliwienie, a co do szalonej krówki to jak przyjdzie dowiem się co się stało. Na pewno tolerować takiego czegoś nie będziemy.

Na koniec, Core jeśli czujesz się na siłach to złóż podanie. Nikomu tego nie bronimy, a zachęcamy. Temat ląduje w koszu, bo nie widzę potrzeby jego kontynuowania.

PS: Za pisanie bzdur na mój temat otrzymujesz ujemnego browara bez możliwości jego zdjęcia.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności