opla19 Opublikowano 31 Marca 2018 Fragowicz Opublikowano 31 Marca 2018 Serwer: Mta Dyz fragujemy.pl Nick podczas gry: opla19 Nick admina podczas gry: kamzo Powód bana: Chcielismy Pokazac adminowi gdzie ma nam przenieść bazę i sie do nas tepnął napislaismy mu na T ze chcemu tu przeniesienie i na dole marker a on powiedzial ,,Cytuje" Przestancje mi pierdolić o tych bazach chuj mnie to obchdzi, oczywiscje ja mu napisalem ze pierwszy raz muto pokazujemy i c o sie spina a on twoja mata mi duzo razy pokazywała i ja w tedy sie odpailem ze Mam chociaż matkę nie tak jak on i niech ssije mi. 2min później Ban powód xD przez Kamzo perm.Proszę czy dało by radę odbanować Przepraszam za Wszystko Wydruk z konsoli: Nie posiadam bylo to dawno
Właściciel GET Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Właściciel Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi