RivEk Opublikowano 23 Marca 2018 Wykluczony Opublikowano 23 Marca 2018 Prowokuje MG, my dostajemy wczoraj tak samo kurwa, SVM prowokuje bo dostali w pizde a kto dostaje mute ? My tylko a za prowokacje i rozpoczecie gownoburzy LumciaGumcia nie dostanie muta, bo po co. Faworka i jak ktos mi powie ze nie faworka to KURWA GG
RivEk Opublikowano 23 Marca 2018 Autor Wykluczony Opublikowano 23 Marca 2018 9 minut temu, Truth666 napisał: [2018-03-23 20:37:23] [Output] : [Player] FaPa(sm3rF#BB?!: no bo pizda jestes [2018-03-23 20:40:12] [Output] : [Player] FaPa(sm3rF#BB?!: noo masz akutalnie w swich 2 cm bo mw mg jestes i wyjebane bo draniowi lizesz Ogólnie to wbiłem na serwer i od razu zauważyłem, że wyzywasz innych graczy. Mówiłeś, że inni też wyzywali ale nie otrzymałem dowodów na ten temat. No ale sam fakt, że wyjechałeś do mnie z takim tekstem spowodował, że zostałeś zbanowany. Skad wiesz, ze slowa byly kierowane do Ciebie ?
Krystek Opublikowano 23 Marca 2018 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 23 Marca 2018 @RivEk Dowody po proszę. Bo z tego co wiem, to Twoja grupa się przysrała do nas. Poza tym, moja grupa (SVM) nie prowokuje Lumcia prowadził z wami normalną dyskusję, używając paru przekleństw. Natomiast twoja grupa zaczęła obrażać i wyzywać.
Walezenka Opublikowano 23 Marca 2018 Fragowicz Opublikowano 23 Marca 2018 2 minuty temu, RivEk napisał: Skad wiesz, ze slowa byly kierowane do Ciebie ? Ma więcej niż 10 IQ..
Rekomendowane odpowiedzi