Skocz do zawartości

[KOSZ] Podanie na moderatora - [MvTiX]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick jakiego używasz: MvTiX
Staż gry na serwerze: Na serwerze od startu, na sieci od ponad roku
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Możliwe, że na początku dostałem jakiegoś mute za wyzwisko czy coś w tym stylu ale głównie było to kilka mute na 30min max. 1h. 
Czy kiedykolwiek sprawowałeś funkcje na MTA?:  NIE
Znajomość komend oraz funkcji moderatora: Podstawy znam ale jeżeli jest jakaś lista komend to mogę się ich szybko nauczyć

Oceń znajomość oraz swoje możliwości na MTA: na MTA siedze od kilku dobrych lat więc znajomość jaką posiadam w skali od 1 do 10 to mocne 9
Godziny w jakich grasz: Różnie, głównie po szkole czyli mniej więcej od godziny 15/16 do północy lub czasem nawet później
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać Moderatorem: [MINIMUM 3 ARGUMENTY]

Nigdy nie byłem moderatorem więc chciałbym spróbować czegoś nowego, grałem na wielu serwerach RP gdzie prowadziłem kilkanaście gangów dlatego zależy mi akurat na tym trybie ponieważ ogarniam bardzo mocno tematy organizacji przestępczych jako, że ten tryb jest nowy chciałbym pomóc jakoś napędzić ten prawdziwy gangsterski klimat który będzie się odbywał na serwerze, przez kilka miesięcy grałem na serwerach RPG na których grałem różne akcje RP z graczami oraz pomagałem im napędzić rozgrywkę, chciałbym nagrywać z tego trybu jakieś filmy na mój kanał aby bardziej go rozkręcić, to chyba wszystko co mógłbym napisać bo nie chce zbytnio się rozpisać, z góry dziękuje i pozdrawiam.

Edytowane przez MvTiX
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wszystkie podania zostaną rozpatrzone po zakończeniu testów wersji ALFA. Jak na razie nie potrzebujemy osób na stanowisko moderatora. Zamykam.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • 2 lata później...
  • Właściciel
Opublikowano

fg_gun.png

*** Wiadomość została wygenerowana automatycznie ***

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności