MvTiX Opublikowano 22 Marca 2018 Fragowicz Opublikowano 22 Marca 2018 (edytowane) Nick jakiego używasz: MvTiXWiek: 19Staż gry na serwerze: Na serwerze od startu, na sieci od ponad rokuCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Możliwe, że na początku dostałem jakiegoś mute za wyzwisko czy coś w tym stylu ale głównie było to kilka mute na 30min max. 1h. Czy kiedykolwiek sprawowałeś funkcje na MTA?: NIE Znajomość komend oraz funkcji moderatora: Podstawy znam ale jeżeli jest jakaś lista komend to mogę się ich szybko nauczyć Oceń znajomość oraz swoje możliwości na MTA: na MTA siedze od kilku dobrych lat więc znajomość jaką posiadam w skali od 1 do 10 to mocne 9Godziny w jakich grasz: Różnie, głównie po szkole czyli mniej więcej od godziny 15/16 do północy lub czasem nawet późniejKilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać Moderatorem: [MINIMUM 3 ARGUMENTY] Nigdy nie byłem moderatorem więc chciałbym spróbować czegoś nowego, grałem na wielu serwerach RP gdzie prowadziłem kilkanaście gangów dlatego zależy mi akurat na tym trybie ponieważ ogarniam bardzo mocno tematy organizacji przestępczych jako, że ten tryb jest nowy chciałbym pomóc jakoś napędzić ten prawdziwy gangsterski klimat który będzie się odbywał na serwerze, przez kilka miesięcy grałem na serwerach RPG na których grałem różne akcje RP z graczami oraz pomagałem im napędzić rozgrywkę, chciałbym nagrywać z tego trybu jakieś filmy na mój kanał aby bardziej go rozkręcić, to chyba wszystko co mógłbym napisać bo nie chce zbytnio się rozpisać, z góry dziękuje i pozdrawiam. Edytowane 24 Marca 2018 przez MvTiX
Anx1ty Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Wszystkie podania zostaną rozpatrzone po zakończeniu testów wersji ALFA. Jak na razie nie potrzebujemy osób na stanowisko moderatora. Zamykam. 1
Właściciel GET Opublikowano 20 Grudnia 2020 Właściciel Opublikowano 20 Grudnia 2020 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi