Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 1 Listopada 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Listopada 2012 No więc, dostałem warna za to że zgłosiłem ODŚWIEŻANIE TEMATU. Jest to debilne według mnie. Czemu? Owy użytkownik KgC odświeża tematy nie potrzebnie spamując. Dowody? Prosze bardzo : Dowód #1 - Temat utworzony przez KinGDooM'a : 12-02-2012 00:24 Odpowiedź KgC - Dzisiaj 13:36 (1.11.2012r.) No nie powiecie mi że źle zrobiłem :) Dowód #2 - Temat utworzony przez LuxiU : 07-07-2012 11:04 Odpowiedź KgC : 31.10.2012r. W tej sytuacji Nesty nic nie robi ponieważ jest to osoba która prowadziła z nim sieć, dlatego z mojego punktu widzenia jest to naprawdę debilne. Przykładowo mi Nesty walnąłby już ostrzeżenie. Tak więc jakie z tego wnioski? Że Nesty nie powie czy walnie dobremu znajomemu ostrzeżenia.
Właściciel GET Opublikowano 1 Listopada 2012 Właściciel Opublikowano 1 Listopada 2012 Witam serdecznie, Oczywiście, że skarga jest niesłuszna. Pragnę zauważyć, że odświeżanie tematu wystąpiło, ale w słusznej sprawie. Ja rozumiem, gdyby odświeżanie tematu nie miało sensu. Tu wychodzi logika działania. Nie ma czegoś takiego jak ostrzeżenie za "odświeżanie tematu". Odświeżanie tematu jest to ogólne pojęcie, niemniej jednak dzieli się ono na dwa czynniki: - odświeżanie w słusznej sprawie - odświeżanie jako spam Odświeżanie poradnika, pomocy, zapytania w słusznej sprawie jest dozwolone i tego typu działanie nie jest karalne. Gdybyś odświeżył temat w słusznej sprawie, nie zostałbyś za to ostrzeżony. Jeśli w temacie nie została udzielona odpowiednia pomoc, to wówczas użytkownicy mają prawo do jego odświeżenia w celu udzielenia konkretnej odpowiedzi. Jeśli natomiast w poradniku ktoś odświeżył wątek pisząc "dzięki za pomoc" "thx" "przydatne" "gratulacje" "ok" "fajne" "dobry poradnik" - tego typu posty podlegają pod spam, został podbity temat i tutaj mógłby zostać ostrzeżony za odświeżanie tematu. Pragnę również nadmienić to, że my nie karzemy użytkowników, którzy zrobili jedno przewinienie. Jeśli czynność dana się ciągle powtarza, wówczas użytkownik jest ostrzegany. Tobie się zbierało, ponieważ raportujesz bezsensu posty, wątki i użytkowników, a to mija się z celem. Oszczędź nam czasu na takie skargi i na takie bezpodstawne czasem raporty. Nie zniechęcam Cię do raportowania, wręcz przeciwnie. Zachęcam, lecz Ty nie potrafisz korzystać z tej opcji. Dodatkowo proszę mnie nie ośmieszać, że KgC to mój stary dobry znajomy, z którym nie miałem kontaktu dłuższy czas i go nie ukarzę, ponieważ nagle się pojawił i jestem w euforii. Jeśli zrobiłby coś niestosownego, złamał by pewne zasady, to wtedy mam prawo nadać mu karę w postaci ostrzeżenie, w gorszym przypadku banicję. Tyle z mojej strony. Pozdrawiam. PS: Jako osoba, która znaczy więcej dla sieci powinieneś troszeczkę się wysilić i nie używać mowy potocznej.
Właściciel GET Opublikowano 1 Listopada 2012 Właściciel Opublikowano 1 Listopada 2012 Skarga odrzucona i wyczerpana. http://fragujemy.com/Cipulenka-bez-cenzury?pid=20403#pid20403 - dostałeś tutaj ostrzeżenie za podbijanie tematu bezsensownym postem. Użytkownik KgC w jednym wątku odświeżając go pomógł, a w drugim zgodnie z dyskusję odpowiedział na pytanie. Jak za takie coś ma zostać ukarany? Dalej nie widać różnicy? No tak mi przykro, że użytkownik Freakovsky nie dostrzega tego.
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 2 Listopada 2012 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Listopada 2012 Hi, Tak więc rzeczywiście skarga nie słuszna. Przepraszam KgC. jeżeli go to uraziło w jakiś sposób, i zwracam honor Nesty'emu.
Właściciel GET Opublikowano 4 Stycznia 2017 Właściciel Opublikowano 4 Stycznia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi