Zasłużony Fragowicz .:K!LL3R:. Opublikowano 24 Grudnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 24 Grudnia 2017 Uzytkownik RefresHH nie moze zalogowac sie na konto, tak wiec pisze podanie za niego. ► Nick w grze: RefresHH ► Login: RefresHH ► Wiek: 13 ► Coś o sobie: [ Najlepiej kilka zdań ] Witam, nazywam się Piotr. Mam 13 lat i jestem ogarniętym chłopakiem. Moim hobby są gry komputerowe, oraz granie w piłkę nożną. W wolnym czasie lubię pograć z kumplami w piłkę nożną, oraz pograć na kompie w różne gry. ► Jak dobrze: [ 1 --> 10 ] • Prowadzisz pojazd lądowy: 9/10 • Prowadzisz pojazd powietrzny: 9/10 • Strzelasz: 8/10 ► Twoje aktualne KD Ratio: 1 ponieważ dopiero dzisiaj zacząłem grać ► Staż gry na DayZ: 4 lata ► Staż gry na serwerze: na poprzedniej edycji czasem wbiłem pozabijać, i teraz 1 d ► Dlaczego wybrałeś Death Crew ?: [ Najlepiej kilka powodów ] Ponieważ chcę grać na serwerze DayZ fragujemy, a Death Crew akurat ma rekrutacje do której mam duże szanse na dostanie się. ► Twoje poprzednie grupy ?: DT, IC ► Ile czasu mógłbyś poświęcić na grę ?: Teraz jest przerwa Świąteczna, więc tak do 6h. ► Można na ciebie liczyć w sprawie składek ?: Tak 2
Zasłużony Fragowicz .:K!LL3R:. Opublikowano 27 Grudnia 2017 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 27 Grudnia 2017 Uzytkownik jrzb nie moze zalogowac sie na konto, tak wiec pisze podanie za niego. ► Nick w grze: jrzb ► Login: ► Wiek: 16 ► Coś o sobie: Nazywam się jrzb jestem graczem fragujemy jak i takze non***p, jestem dobrym shooterem, drajverem i remote - jestem good commander and bikos aj good player ► Jak dobrze: [ 1 --> 10 ] • Prowadzisz pojazd lądowy: 8/10 • Prowadzisz pojazd powietrzny: 9/10 • Strzelasz: 8/10 ► Twoje aktualne KD Ratio: 0 ► Staż gry na DayZ: od początku fraga ► Staż gry na serwerze: początek serwera ► Dlaczego wybrałeś Death Crew ?: Ponieważ jest dobra atmosfera chciałbym wrócić do byłej drużyny ► Twoje poprzednie grupy ?: W.R, 420, QaF ► Ile czasu mógłbyś poświęcić na grę ?: czas wolny, 4h dziennie ► Można na ciebie liczyć w sprawie składek ?: Nie
DuDSoN Opublikowano 14 Lutego 2018 Fragowicz Opublikowano 14 Lutego 2018 (edytowane) . Edytowane 15 Lutego 2018 przez DuDSoN
_LAtUs_ Opublikowano 2 Marca 2018 Fragowicz Opublikowano 2 Marca 2018 (edytowane) Jednak nie. Edytowane 3 Marca 2018 przez _LAtUs_ 1
Rekomendowane odpowiedzi