Właściciel GET Opublikowano 30 Października 2012 Właściciel Opublikowano 30 Października 2012 Loka - Prawdziwe powietrze Tekst piosenki:Dziś chcę pamiętać tylko tamte dni.. Kiedy tańczyłaś dla mnie, czułem, że sens życia blisko jest Gdzie siła, która kiedyś łączyła nas? I przeświadczenie, że gdy objąłem Cię, byłaś częścią mnie? Tak bardzo brakuje mi Ciebie.. Skąd obojętność, która każe mi stać, Kiedy chciałbym pobiec za Tobą? Prawdziwe słowa i emocje jak te, Które wiążą mi gardło i serce Nie umiem powiedzieć tego, że wciąż Jesteś dla mnie prawdziwym powietrzem.. Chciałbym odczytać z ruchu warg Twoich ust To, czego nie da się powiedzieć mi wprost - chciałbym zrozumieć to Zamieniam życie na pustkę i sny Złudzenia układają się w cały film, w którym nie chcę grać Nie chcę grać.. Skąd obojętność, która każe mi stać, Kiedy chciałbym pobiec za Tobą? Prawdziwe słowa i emocje jak te, Które wiążą mi gardło i serce Nie umiem powiedzieć tego, że wciąż Jesteś dla mnie prawdziwym powietrzem.. /x2 Nie umiem powiedzieć tego, że wciąż Jesteś dla mnie prawdziwym powietrzem..
mrX Opublikowano 30 Października 2012 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 30 Października 2012 Nawet niezły kawałek.Dosyć popularny na dzień dzisiejszy.
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 31 Października 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 31 Października 2012 Trochę naciągany tekst. Nie przepadam za tym.
Zasłużony Fragowicz OgraNee Opublikowano 1 Lipca 2018 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Lipca 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi