Skocz do zawartości

[KOSZ] Problem ze strzelaniem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z bronią w cs 1.6, otóż broń się ZACINA. Chcę strzelić pestkę z ak 47 to mi full auto leci  jak z glocka strzelam to też się zatnie i czasami nie łapie strzałów. Moja myszka to Steelseries Rival 100.  System: Windows 10 64 bit, fps 100, loss i choke na 0, podłączałem inna myszkę, na której CS śmigał idealnie na starym kompie, ale i to nie przyniosło rezultatu . Gdy strzelam enterem wszystko jest git, no ale wiecie strzelanie enterem jest bardzo uciążliwe ;/. Mam non steama. Dodam też, że w CS:GO wszystko śmiga pięknie. Reinstalowałem cs'a, próbowałem z innymi wersjami (v23, V43 itd), nie działa. Ping mam normalny, wszystkie sterowniki aktualne. HELP <happy>

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Jak stoi sprawa z fps ? Jakie masz minimum-maximum i jaka karta graficzna. Wcześniej miałeś też takie problemy ?

Opublikowano

Napisałem wyżej, że FPS mam stałe 100 a karta graficzna to Nvidia Geforce GTX 1060 wersja 3GB ;) wczoraj pobrałem 1.6 żeby nostalgicznie wrócić do tych starych czasów ... i taka niespodzianka ;p 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano
Spoiler

rate 25000

cl_rate 25000

cl_updaterate 101

cl_cmdrate 101

Jaki masz monitor ?Jeśli masz 19 calowy to spróbuj gl_picmip 2

Możesz też spróbować:

Spoiler

developer 1

fps_modem 120

i hud_draw 0

ale wtedy nie będzie celownika i czatu xd

Opublikowano

Monitor mam 24 calowy i te komendy nie pomogły :/ 

Opublikowano

Ref. 

• 2 lata później...
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności