#vrt Opublikowano 2 Marca 2018 Fragowicz Opublikowano 2 Marca 2018 4 godziny temu, _LAtUs_ napisał: ► Nick w grze:_LAtEk_ ► Login:_LAtEk_ ► Wiek:16 ► Coś o sobie: Nazywam się Adrian pochodzę z MałoPolski aktualnie mieszkam w Krakowie mam 16 lat jestem ogarniętym i opanowanym chłopakiem dobrze się uczę na co dzień gram na komputerze też poświęcam czas wolny na pobyt z kolegami na boisku czy gdzieś się przejść w mta gram już 5 dobre lat wcześniej gram też w pubga itp w przyszłości chciałbym zostać strażakiem dlaczego strażak yhm ? Bo ten zawód lubię interesuje się też motoryzacją posiadam swój skuter itp. ► Jak dobrze: [ 1 --> 10 ]8 • Prowadzisz pojazd lądowy:8 • Prowadzisz pojazd powietrzny:8 • Strzelasz:8 ► Twoje aktualne KD Ratio:Napisze potem. ► Staż gry na DayZ:4 lata ► Staż gry na serwerze:Od Betach zacząłem ► Dlaczego wybrałeś Death Crew ?: Szukam ogarniętej ekipy byłem w paru ekip byłem w dS ale nie przeszedłem okresu próbnego z czego się bardzo smutno mi bo mi się z nimi grało ale cóż raz się żyje jestem ogarniętym opanowanym w miarę można powiedzieć ► Twoje poprzednie grupy ?:Ave$ , 2137 (es kiedyś ) qB' , dS" ► Ile czasu mógłbyś poświęcić na grę ?:7/8 godz ► Można na ciebie liczyć w sprawie składek ?:Tak To niezłe 16 lat xDDD
Rekomendowane odpowiedzi