KeFsonn Opublikowano 1 Marca 2018 Fragowicz Opublikowano 1 Marca 2018 Przykro mi podanie zostało odrzucone
Jelson Opublikowano 1 Marca 2018 Fragowicz Opublikowano 1 Marca 2018 ~ Wiek : 16 ~ Nick : Jelson ~ Imię : Oskar ~ Strzelanie: ( 1-9 ) 9 ~ Kierowanie: ( 1-9 ) 9 ~ Liczba zabójstw/śmierci : Miałem przerwę od mta, powracam od nowa! ~ Aktywność na serwerze: Od dziś zaczynam grać więc 4godzinki moze więcej ~ Staż gry na Fragujemy: pół roku? coś takiego. ~ Co wolisz: ( strzelać - kierować ) Obojętne ~ W jakich grupach byłeś ? : EBE - RCV ~ Posiadasz sprawne mikro ? : Tak Pozdrawiam Oskar! 1
OstryBajceps Opublikowano 7 Marca 2018 Fragowicz Opublikowano 7 Marca 2018 ~ Wiek : 20 lat ~ Nick : Ostry ~ Imię : Mateusz ~ Strzelanie: ( 1-9 )8 ~ Kierowanie: ( 1-9 )8 ~ Liczba zabójstw/śmierci :Mało gdyż wróciłem na serwer po przerwie... ~ Aktywność na serwerze: ( h ) Gram bardzo dużgo 6-7 godzin dziennie ~ Staż gry na Fragujemy: 2 lata ~ Co wolisz: ( strzelać - kierować ) Wole strzelać ~ W jakich grupach byłeś ? : Sav ~ Posiadasz sprawne mikro ? : (Tak / Nie Tak i teamspeak3 1
Kasper;) Opublikowano 7 Marca 2018 Fragowicz Opublikowano 7 Marca 2018 ~ Wiek :16 ~ Nick :Kasper ~ Imię : Kacper ~ Strzelanie: ( 1-9 )8 ~ Kierowanie: ( 1-9 )7 ~ Liczba zabójstw/śmierci :Wróciłem po przerwie ale kilka miesięcy temu miałem kd na poziomie 1.7 ~ Aktywność na serwerze: 3-4 h ~ Staż gry na Fragujemy: W dayz gram od 8 lat z przerwami ,ale na tym serwerze pierwszy raz w 2015 ~ Co wolisz: ( strzelać - kierować )Strzelać,latać ~ W jakich grupach byłeś ? : KEN ~ Posiadasz sprawne mikro ? : Tak ,ts,discord
KeFsonn Opublikowano 7 Marca 2018 Fragowicz Opublikowano 7 Marca 2018 Ostrybiceps, Kasper;) zostalscie przyjęci na okres próbny ts podam na pw
adamaszko Opublikowano 7 Marca 2018 Fragowicz Opublikowano 7 Marca 2018 ~ Wiek : 14 ~ Nick :Shanty ~ Imię : Adam ~ Strzelanie: ( 1-9 )7 ~ Kierowanie: ( 1-9 )6 ~ Liczba zabójstw/śmierci :9 25 bo słabo zacząłem ~ Aktywność na serwerze: ( h ) na nowej edycji mam 10 a na starej 350 ~ Staż gry na Fragujemy: 1.5 roku ~ Co wolisz: ( strzelać - kierować ) strzelać ~ W jakich grupach byłeś ? : RcV SKC BB D5x at1 ~ Posiadasz sprawne mikro ? : (Tak / Nie tak
Tr0ll Opublikowano 7 Marca 2018 Autor Fragowicz Opublikowano 7 Marca 2018 41 minut temu, adamaszko napisał: ~ Wiek : 14 ~ Nick :Shanty ~ Imię : Adam ~ Strzelanie: ( 1-9 )7 ~ Kierowanie: ( 1-9 )6 ~ Liczba zabójstw/śmierci :9 25 bo słabo zacząłem ~ Aktywność na serwerze: ( h ) na nowej edycji mam 10 a na starej 350 ~ Staż gry na Fragujemy: 1.5 roku ~ Co wolisz: ( strzelać - kierować ) strzelać ~ W jakich grupach byłeś ? : RcV SKC BB D5x at1 ~ Posiadasz sprawne mikro ? : (Tak / Nie tak @adamaszko Przykro mi podanie odrzucam
Noffity Opublikowano 7 Marca 2018 Fragowicz Opublikowano 7 Marca 2018 ~ Wiek : 17 ~ Nick :Noffity ~ Imię : Adrian ~ Strzelanie: ( 1-9 )9 ~ Kierowanie: ( 1-9 )8 ~ Liczba zabójstw/śmierci : 9-6 ( wszystko bylo nabijane samemu bez itemków wiadomo, ze w grupie sie wszystko da nadrobić!) ~ Aktywność na serwerze: ( h ) Ogółem z 200+h ( 15h na jeden dzień) ~ Staż gry na Fragujemy: 1 rok ~ Co wolisz: ( strzelać - kierować ) strzelać ~ W jakich grupach byłeś ? : RcV, F^ ~ Posiadasz sprawne mikro ? : (Tak / Nie) tak 1
DeeJayProYolo Opublikowano 9 Marca 2018 Fragowicz Opublikowano 9 Marca 2018 ~ Wiek : 15 ~ Nick : D3veR ~ Imię : Bartek haha ^^D ~ Strzelanie: ( 1-9 ) 6 ~ Kierowanie: ( 1-9 ) 8 ~ Liczba zabójstw/śmierci : 1 & 0 ~ Aktywność na serwerze: ( h ) 4h ~ Staż gry na Fragujemy: długi z 400h ~ Co wolisz: ( strzelać - kierować ) kierować ~ W jakich grupach byłeś ? : w GW, AVE ~ Posiadasz sprawne mikro ? : Tak Pozdro dla kumatych lamusy. 1
Tr0ll Opublikowano 10 Marca 2018 Autor Fragowicz Opublikowano 10 Marca 2018 2 godziny temu, DeeJayProYolo napisał: ~ Wiek : 15 ~ Nick : D3veR ~ Imię : Bartek haha ^^D ~ Strzelanie: ( 1-9 ) 6 ~ Kierowanie: ( 1-9 ) 8 ~ Liczba zabójstw/śmierci : 1 & 0 ~ Aktywność na serwerze: ( h ) 4h ~ Staż gry na Fragujemy: długi z 400h ~ Co wolisz: ( strzelać - kierować ) kierować ~ W jakich grupach byłeś ? : w GW, AVE ~ Posiadasz sprawne mikro ? : Tak Pozdro dla kumatych lamusy. @DeeJayProYolo Zostałeś Przyjęty
MvTiX Opublikowano 10 Marca 2018 Fragowicz Opublikowano 10 Marca 2018 (edytowane) ~ Wiek : 19 ~ Nick : MvTiX ~ Imię : Mateusz ~ Strzelanie: ( 1-9 )7/8 gram codziennie na jakiś dmach żeby ogarnąć znowu strzelanko ~ Kierowanie: ( 1-9 )8 ~ Liczba zabójstw/śmierci : 3/6 Gram tutaj z dwa dni maksymalnie po sporej przerwie a jak wiadomo gra solo nie jest zbyt łatwa, wbije na nowym koncie żeby nabić sobie ładne kd ~ Aktywność na serwerze: ( h ) Obecnie posiadam 2h ale mając grupe moge grać po kilka godzin dziennie na luzie ~ Staż gry na Fragujemy: Około dwa lata z przerwami ~ Co wolisz: ( strzelać - kierować ) strzelać ~ W jakich grupach byłeś ? : QQ to była moja ostatnia grupa reszty nawet nie pamiętam bo wróciłem po dość sporej przerwie ~ Posiadasz sprawne mikro ? : (Tak / Nie) tak, mam teamspeak3, discorda i skype Edytowane 10 Marca 2018 przez MvTiX 1
#vrt Opublikowano 12 Marca 2018 Fragowicz Opublikowano 12 Marca 2018 Rekrutacja oFF przez Gulasza lulasza xddd W dniu 10.03.2018 o 16:08, MvTiX napisał: ~ Wiek : 19 ~ Nick : MvTiX ~ Imię : Mateusz ~ Strzelanie: ( 1-9 )7/8 gram codziennie na jakiś dmach żeby ogarnąć znowu strzelanko ~ Kierowanie: ( 1-9 )8 ~ Liczba zabójstw/śmierci : 3/6 Gram tutaj z dwa dni maksymalnie po sporej przerwie a jak wiadomo gra solo nie jest zbyt łatwa, wbije na nowym koncie żeby nabić sobie ładne kd ~ Aktywność na serwerze: ( h ) Obecnie posiadam 2h ale mając grupe moge grać po kilka godzin dziennie na luzie ~ Staż gry na Fragujemy: Około dwa lata z przerwami ~ Co wolisz: ( strzelać - kierować ) strzelać ~ W jakich grupach byłeś ? : QQ to była moja ostatnia grupa reszty nawet nie pamiętam bo wróciłem po dość sporej przerwie ~ Posiadasz sprawne mikro ? : (Tak / Nie) tak, mam teamspeak3, discorda i skype Zostajesz przyjęty na okres próbny zgłoś się na tsa którego podam ci na pvv
Noffity Opublikowano 12 Marca 2018 Fragowicz Opublikowano 12 Marca 2018 A moje podanie? heh czekam od środy lel
Pelikan Opublikowano 18 Marca 2018 Fragowicz Opublikowano 18 Marca 2018 ~ Wiek :14 ~ Nick : Pelikan ~ Imię : Adam ~ Strzelanie: ( 1-9 ) 7 ~ Kierowanie: ( 1-9 )9 ~ Liczba zabójstw/śmierci : 3/1 ~ Aktywność na serwerze: ( h ) 2 h dziennie albo wiecej ~ Staż gry na Fragujemy: od poprzedniej edycji ~ Co wolisz: ( strzelać - kierować ) wszystko ~ W jakich grupach byłeś ? : Elite ~ Posiadasz sprawne mikro ? : Tak
Krystek Opublikowano 26 Kwietnia 2018 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi