Tr0ll Opublikowano 23 Lutego 2018 Fragowicz Opublikowano 23 Lutego 2018 Rekrutacja do grupy The Avengers Oferujemy : × Dużą Baze × Skina Grupowego × Zgrana Ekipe × Miłe towarzystwo Wymagania:~ Wiek 15 + ~ Aktywność na serwerze ~ Ogarnięcie mapy ~ TeamSpeak 3 ~ Aktywność na resecie aut Wzór ~ Wiek : ~ Nick : ~ Imię : ~ Strzelanie: ( 1-9 ) ~ Kierowanie: ( 1-9 ) ~ Liczba zabójstw/śmierci : ~ Aktywność na serwerze: ( h ) ~ Staż gry na Fragujemy:~ Co wolisz: ( strzelać - kierować ) ~ W jakich grupach byłeś ? : ~ Posiadasz sprawne mikro ? : (Tak / Nie * Zemsty nadejdzie czas * 1 2 2
PolskiMenel Opublikowano 24 Lutego 2018 Fragowicz Opublikowano 24 Lutego 2018 ~ Wiek :14 ~ Nick :PolskiMenep ~ Imię : Jacek ~ Strzelanie: ( 1-9 )7 ~ Kierowanie: ( 1-9 )7 ~ Liczba zabójstw/śmierci :6 17 ~ Aktywność na serwerze: ( h )3,4 ~ Staż gry na Fragujemy:5 miesiecy ~ Co wolisz: ( strzelać - kierować )to i to ~ W jakich grupach byłeś ? : Mkls,Gruby,Paty ~ Posiadasz sprawne mikro ? : (Tak / Nie tak
Tr0ll Opublikowano 24 Lutego 2018 Autor Fragowicz Opublikowano 24 Lutego 2018 (edytowane) Godzinę temu, PolskiMenel napisał: odrzucam podanie Edytowane 24 Lutego 2018 przez Tr0ll
Unuharis Opublikowano 24 Lutego 2018 Fragowicz Opublikowano 24 Lutego 2018 ~ Wiek : 17 ~ Nick : Backward ~ Imię : Oliwier ~ Strzelanie: 8 ~ Kierowanie: 9 ~ Liczba zabójstw/śmierci : (niedawno był reset statów więc nie ma się czym chwalić) ~ Aktywność na serwerze: przed resetem około 300h ~ Staż gry na Fragujemy: około 3 lata ~ Co wolisz: strzelać ~ W jakich grupach byłeś ? : po resecie w żadnych ~ Posiadasz sprawne mikro ? : Nie 1
KeFsonn Opublikowano 24 Lutego 2018 Fragowicz Opublikowano 24 Lutego 2018 (edytowane) odrzucam Podanie Edytowane 24 Lutego 2018 przez KeFsonn zmiana
#vrt Opublikowano 24 Lutego 2018 Fragowicz Opublikowano 24 Lutego 2018 6 godzin temu, Backward napisał: ~ Wiek : 17 ~ Nick : Backward ~ Imię : Oliwier ~ Strzelanie: 8 ~ Kierowanie: 9 ~ Liczba zabójstw/śmierci : (niedawno był reset statów więc nie ma się czym chwalić) ~ Aktywność na serwerze: przed resetem około 300h ~ Staż gry na Fragujemy: około 3 lata ~ Co wolisz: strzelać ~ W jakich grupach byłeś ? : po resecie w żadnych ~ Posiadasz sprawne mikro ? : Nie Jak bys mial mikro to bardzo chętnie , masz jak ogarnąć mikro ? 1
Szpaku Opublikowano 25 Lutego 2018 Fragowicz Opublikowano 25 Lutego 2018 ~ Wiek : 15 lat ~ Nick : JakToPraktyczny ~ Imię : Paweł ~ Strzelanie: ( 1-9 ) 8,5 ~ Kierowanie: ( 1-9 ) 9 ~ Liczba zabójstw/śmierci : 56\56 ~ Aktywność na serwerze: ( h ) 35h ~ Staż gry na Fragujemy: 2 lata ~ Co wolisz: ( strzelać - kierować ) obydwa ~ W jakich grupach byłeś ? : Niepla,WML,TnT,Fch, i w wielu innych ~ Posiadasz sprawne mikro ? : (Tak / Nie {Tak} 1
Tr0ll Opublikowano 25 Lutego 2018 Autor Fragowicz Opublikowano 25 Lutego 2018 3 minuty temu, chudyxdddd napisał: ~ Wiek : 15 lat ~ Nick : JakToPraktyczny ~ Imię : Paweł ~ Strzelanie: ( 1-9 ) 8,5 ~ Kierowanie: ( 1-9 ) 9 ~ Liczba zabójstw/śmierci : 56\56 ~ Aktywność na serwerze: ( h ) 35h ~ Staż gry na Fragujemy: 2 lata ~ Co wolisz: ( strzelać - kierować ) obydwa ~ W jakich grupach byłeś ? : Niepla,WML,TnT,Fch, i w wielu innych ~ Posiadasz sprawne mikro ? : (Tak / Nie {Tak} @chudyxdddd Zostałeś Przyjęty na okres próbny
PLATEK Opublikowano 26 Lutego 2018 Fragowicz Opublikowano 26 Lutego 2018 ~ Wiek : 17 ~ Nick : PLATEK ~ Imię : Piotrek ~ Strzelanie: ( 1-9 ) 7 ~ Kierowanie: ( 1-9 ) 8 ~ Liczba zabójstw/śmierci : 2 zabójstwa 1 śmierć ~ Aktywność na serwerze: ( h ) 2h ~ Staż gry na Fragujemy: gram od kilku lat, miałem przerwę kilku miesięczną 2 dni temu wróciłem do gry ~ Co wolisz: ( strzelać - kierować ) kierować ~ W jakich grupach byłeś ? : Nie pamiętam ~ Posiadasz sprawne mikro ? : (Tak / Nie) Tak posiadam sprawne 1
Blyet Opublikowano 26 Lutego 2018 Fragowicz Opublikowano 26 Lutego 2018 ~ Wiek : 17 ~ Nick : Blyet ~ Imię : Kacper ~ Strzelanie: ( 1-9 ) cięzko mi powiedzieć bo dawno nie grałem ~ Kierowanie: ( 1-9 ) 8/9 ~ Liczba zabójstw/śmierci : 0 ~ Aktywność na serwerze: ( h ) nawet 1h nie ma ~ Staż gry na Fragujemy: kiedyś grałem pare tygodni ~ Co wolisz: ( strzelać - kierować ) obojętnie mi ~ W jakich grupach byłeś ? : nie posiadałem grup na tym serwie ~ Posiadasz sprawne mikro ? : (Tak / Nie tak
Tr0ll Opublikowano 26 Lutego 2018 Autor Fragowicz Opublikowano 26 Lutego 2018 1 godzinę temu, Blyet napisał: ~ Wiek : 17 ~ Nick : Blyet ~ Imię : Kacper ~ Strzelanie: ( 1-9 ) cięzko mi powiedzieć bo dawno nie grałem ~ Kierowanie: ( 1-9 ) 8/9 ~ Liczba zabójstw/śmierci : 0 ~ Aktywność na serwerze: ( h ) nawet 1h nie ma ~ Staż gry na Fragujemy: kiedyś grałem pare tygodni ~ Co wolisz: ( strzelać - kierować ) obojętnie mi ~ W jakich grupach byłeś ? : nie posiadałem grup na tym serwie ~ Posiadasz sprawne mikro ? : (Tak / Nie tak @Blyet Odrzucony, piszę do 2 grup na raz
Bozyk Opublikowano 26 Lutego 2018 Fragowicz Opublikowano 26 Lutego 2018 ~ Wiek :16 ~ Nick :Bozyk ~ Imię : Kacper ~ Strzelanie: ( 1-9 )7 ~ Kierowanie: ( 1-9 )7 ~ Liczba zabójstw/śmierci :nowe konto ~ Aktywność na serwerze: ( h )4/5h ~ Staż gry na Fragujemy: ponad 5 miesięcy ~ Co wolisz: ( strzelać - kierować ) wole strzelać ale prowadzić też moge ~ W jakich grupach byłeś ? : DB/BB ~ Posiadasz sprawne mikro ? : (Tak / Nie TAk
Tr0ll Opublikowano 26 Lutego 2018 Autor Fragowicz Opublikowano 26 Lutego 2018 3 godziny temu, PLATEK napisał: ~ Wiek : 17 ~ Nick : PLATEK ~ Imię : Piotrek ~ Strzelanie: ( 1-9 ) 7 ~ Kierowanie: ( 1-9 ) 8 ~ Liczba zabójstw/śmierci : 2 zabójstwa 1 śmierć ~ Aktywność na serwerze: ( h ) 2h ~ Staż gry na Fragujemy: gram od kilku lat, miałem przerwę kilku miesięczną 2 dni temu wróciłem do gry ~ Co wolisz: ( strzelać - kierować ) kierować ~ W jakich grupach byłeś ? : Nie pamiętam ~ Posiadasz sprawne mikro ? : (Tak / Nie) Tak posiadam sprawne @PLATEK Zostałeś Przyjęty na okres próbny 21 minut temu, Bozyk napisał: ~ Wiek :16 ~ Nick :Bozyk ~ Imię : Kacper ~ Strzelanie: ( 1-9 )7 ~ Kierowanie: ( 1-9 )7 ~ Liczba zabójstw/śmierci :nowe konto ~ Aktywność na serwerze: ( h )4/5h ~ Staż gry na Fragujemy: ponad 5 miesięcy ~ Co wolisz: ( strzelać - kierować ) wole strzelać ale prowadzić też moge ~ W jakich grupach byłeś ? : DB/BB ~ Posiadasz sprawne mikro ? : (Tak / Nie TAk @Bozyk Zostałeś Przyjęty na okres próbny
SebiXo Opublikowano 26 Lutego 2018 Fragowicz Opublikowano 26 Lutego 2018 (edytowane) ~ Wiek :15 ~ Nick :Kyr0 ~ Imię : Sebastian ~ Strzelanie: ( 1-9 )7,5 ~ Kierowanie: ( 1-9 )6 ~ Liczba zabójstw/śmierci :235/149 ~ Aktywność na serwerze: 63h ~ Staż gry na Fragujemy: 1 rok ~ Co wolisz: strzelać ~ W jakich grupach byłeś ? : BT ~ Posiadasz sprawne mikro ? : Tak Edytowane 26 Lutego 2018 przez SebiXo
Tr0ll Opublikowano 26 Lutego 2018 Autor Fragowicz Opublikowano 26 Lutego 2018 13 minut temu, SebiXo napisał: ~ Wiek :15 ~ Nick :Kyr0 ~ Imię : Sebastian ~ Strzelanie: ( 1-9 )7,5 ~ Kierowanie: ( 1-9 )6 ~ Liczba zabójstw/śmierci :235/149 ~ Aktywność na serwerze: 63h ~ Staż gry na Fragujemy: 1 rok ~ Co wolisz: strzelać ~ W jakich grupach byłeś ? : BT ~ Posiadasz sprawne mikro ? : Tak @SebiXo Zostałeś Przyjęty na okres próbny
Tr0ll Opublikowano 27 Lutego 2018 Autor Fragowicz Opublikowano 27 Lutego 2018 @Bozyk okradł i odszedł. @SebiXo okradł i odszedł.
Tr0ll Opublikowano 27 Lutego 2018 Autor Fragowicz Opublikowano 27 Lutego 2018 6 godzin temu, Nieznajomy12 napisał: ~ Wiek :18 ~ Nick :Nieznajomy ~ Imię : Filip ~ Strzelanie: ( 1-9 ) 7 bo wracam po przerwie na DayZ wgl (1rok nie grałem) ~ Kierowanie: ( 1-9 ) 8 ~ Liczba zabójstw/śmierci : 4/0 ponieważ niedawno co wbiłem na serwer ~ Aktywność na serwerze: ( h ) będę co dziennie spędzał po 4/6h (mam 5) ~ Staż gry na Fragujemy:Grałem na starych edycjach teraz to 5h ;/ ale nie martwcie się będzie o wiele więcej ~ Co wolisz: ( strzelać - kierować ) kierować ~ W jakich grupach byłeś ? : W żadnej nie byłem ~ Posiadasz sprawne mikro ? : Posiadam sprawny mikrofon Jak przyjmiecie podajcie mi ts3 bo mi fragujemy nie działa ;/ @Nieznajomy12 Zostałeś Przyjęty na okres próbny
Pazdan Opublikowano 28 Lutego 2018 Fragowicz Opublikowano 28 Lutego 2018 ~ Wiek : 155 ~ Nick : Pazdan ~ Imię : Marcel ~ Strzelanie: ( 1-9 ) 7 ~ Kierowanie: ( 1-9 ) 8 ~ Liczba zabójstw/śmierci : 0/0 ~ Aktywność na serwerze: ( h ) 2h ~ Staż gry na Fragujemy: teraz mam nowe konto ale ogl 2-3 mies ~ Co wolisz: ( strzelać - kierować ) Kierowac ~ W jakich grupach byłeś ? : Killteam ~ Posiadasz sprawne mikro ? : (Tak / Nie Tak
Tr0ll Opublikowano 28 Lutego 2018 Autor Fragowicz Opublikowano 28 Lutego 2018 Godzinę temu, Pazdan napisał: ~ Wiek : 155 ~ Nick : Pazdan ~ Imię : Marcel ~ Strzelanie: ( 1-9 ) 7 ~ Kierowanie: ( 1-9 ) 8 ~ Liczba zabójstw/śmierci : 0/0 ~ Aktywność na serwerze: ( h ) 2h ~ Staż gry na Fragujemy: teraz mam nowe konto ale ogl 2-3 mies ~ Co wolisz: ( strzelać - kierować ) Kierowac ~ W jakich grupach byłeś ? : Killteam ~ Posiadasz sprawne mikro ? : (Tak / Nie Tak @Pazdan Odrzucam podanie
Skiper12 Opublikowano 1 Marca 2018 Fragowicz Opublikowano 1 Marca 2018 ~ Nick :TemporaryAssassin97 ~ Imię : Arek ~ Strzelanie: ( 1-9 ):9 ~ Kierowanie: ( 1-9 ):9 ~ Liczba zabójstw/śmierci : 6 ~ Aktywność na serwerze: ( h ):Spedzam duzo czasu ale tera jestem nowy na serwerze ~ Staż gry na Fragujemy: Nowe konto jakies 3 dni ~ Co wolisz: ( strzelać - kierować ): Mi to obojetnie nie mam problemu ~ W jakich grupach byłeś ? : Zadnej tak jak powiedzialem jestem nowy ~ Posiadasz sprawne mikro ? : (Tak / Nie): TAK Teraz, Skiper12 napisał: ~ Wiek: 18lat ~ Nick :TemporaryAssassin97 ~ Imię : Arek ~ Strzelanie: ( 1-9 ):9 ~ Kierowanie: ( 1-9 ):9 ~ Liczba zabójstw/śmierci : 6 ~ Aktywność na serwerze: ( h ):Spedzam duzo czasu ale tera jestem nowy na serwerze ~ Staż gry na Fragujemy: Nowe konto jakies 3 dni ~ Co wolisz: ( strzelać - kierować ): Mi to obojetnie nie mam problemu ~ W jakich grupach byłeś ? : Zadnej tak jak powiedzialem jestem nowy ~ Posiadasz sprawne mikro ? : (Tak / Nie): TAK
Rekomendowane odpowiedzi