Werkaa Opublikowano 18 Lutego 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 18 Lutego 2018 41 minut temu, Torri napisał: Ojj jaka urocza Kiedy znowu gadamy na ts'ku hahah Dziękuje <3 Kiedy tylko chcesz haha 39 minut temu, Mazi1 napisał: Do kuchni. Pozdro i poćwicz
WolfBank Opublikowano 18 Lutego 2018 Autor Fragowicz Opublikowano 18 Lutego 2018 Tam wyjdź z golda i idź na dma przyda Ci się " :)" , bo na arenach podjazdu nie masz ":)"
Werkaa Opublikowano 18 Lutego 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 18 Lutego 2018 4 minuty temu, Mazi1 napisał: Tam wyjdź z golda i idź na dma przyda Ci się " :)" , bo na arenach podjazdu nie masz ":)" Dla twojej świadomości mam DMG Raz na arence mnie widziałeś i kozaczysz Aj chłopczyku chłopczyku idź już lepiej spać, bo jutro szkoła.
WolfBank Opublikowano 18 Lutego 2018 Autor Fragowicz Opublikowano 18 Lutego 2018 (edytowane) "Chłopczyku" pozdrawiam rocznik 99 "^^" , dmg masz ojjojo grubo to już naprawdę jestem zachwycony Twoim poziomem. Obrażając mnie od dzieci ubliżasz również sobie, aj hipokrytka "^^" @Ad podtrzymuje swoje stanowisko do kuchni. Edytowane 18 Lutego 2018 przez Mazi1
Rekomendowane odpowiedzi