Właściciel GET Opublikowano 24 Października 2012 Właściciel Opublikowano 24 Października 2012 Witajcie, Pragnę powitać nowego HeadAdmina serwera DD2. Jest nim $emir. Była dyskusja na ten temat w gronie administratorów i tak zostało zadecydowane. Mam nadzieje, że $emir przyjmie owe stanowisko nowe. Czeka go dużo większej pracy niż jako admin, ale i też znacznie lżejszej zgodnie z obowiązującymi zadaniami i opisem H@ danego serwera, który znajduje się w odpowiednim dziale. Życzę owocnej pracy. Nie zapomnę dodać naszego nowego hasła: Nowa administracja, nowe pomysły, nowy zespół, nowe rządy! O tak, to już działa! Pozdrawiamy, ekipa FG PS: Zgłoś się do mnie na PW.
Legendarny Fragowicz Maciej Opublikowano 24 Października 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 24 Października 2012 Wysokich lotów, życzę ja w swoim imieniu oraz całej administracji Fragujemy.com :)
mrX Opublikowano 24 Października 2012 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 24 Października 2012 Gratulacje i powodzonka ziomeczku:)
Zasłużony Fragowicz Semir Opublikowano 24 Października 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 24 Października 2012 Nie ukrywam że jestem zaskoczony oczywiście z wielką chęcią i przyjemnością przyjmę owe stanowisko. Postaram się jak tylko najlepiej potrafię pełnić funkcję h@ serwera. Wielkie ukłon w stronę administracji że raczyli powierzyć mi tą funkcję. :)
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 24 Października 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 24 Października 2012
Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 24 Października 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 24 Października 2012 Gratuluje ,)
-=Krzysiek=- Opublikowano 26 Października 2012 Elitarny Fragowicz Opublikowano 26 Października 2012 Gratulacje =]
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 27 Października 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 27 Października 2012 Gratuluję Semirku ;*
Zasłużony Fragowicz kanix Opublikowano 27 Października 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 27 Października 2012 Pogratulować :)
Paciaciak Opublikowano 27 Października 2012 Zawieszony Opublikowano 27 Października 2012 congratulations
Legendarny Fragowicz Maciej Opublikowano 27 Października 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 27 Października 2012 Koniec gratulacji. Życzymy owocnej pracy jeszcze raz i pozdrawiamy.
Rekomendowane odpowiedzi