Legendarny Fragowicz REAL'FUKK Opublikowano 23 Października 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 23 Października 2012 Zmień numer 13.
Właściciel GET Opublikowano 23 Października 2012 Właściciel Opublikowano 23 Października 2012 No chyba Cię głowa boli !!! Englishman in new york
mrX Opublikowano 23 Października 2012 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 23 Października 2012 wszystko co stare powraca pamietajcie:) ja tak samo lubie po lansowac stare kawalki:)
Legendarny Fragowicz REAL'FUKK Opublikowano 23 Października 2012 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 23 Października 2012 No chyba Cię głowa boli !!! Englishman in new york <3! Mówię o trackliście bo 2x to samo.[KROPKA NA KOŃCU JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!]
Właściciel GET Opublikowano 23 Października 2012 Właściciel Opublikowano 23 Października 2012 Dziękuję za zgłoszenie. Poprawione, następnym razem sprecyzuj dokładnie o co Ci chodzi. Nie każdy widzi coś i nie każdy wie o co chodzi, skoro zwrot jest taki "zmień nr 13" - no co przez to ja mam zrozumieć? Pisz ładnie, stylistycznie i spójnie, to wtedy pogadamy, bo jak na razie to kiepsko jak na te 17 lat. W dodatku zdanie zaczynamy z dużej, a kończymy kropką.
Rekomendowane odpowiedzi