Skocz do zawartości

[KOSZ] ODWOŁANIE OD BANA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skarga na: ElPoldito
Nick podczas gry: OLDSTARS     @     [TPS]
Nick osoby oskarżonej: ElPoldito
Dlaczego składasz skargę: Zostałem wielokrotnie obrażany przez tego gracza przez mikro podczas rundy tylko po to że stałem w jednym miejscu z i go zabijałem i nie potrafił tego ogarnąć. Najpierw dostałem kicka za utrudnianie gry... spoko, wszedłem ponownie na serwer i napisałem do niego na u@ o co mu chodzi? I tu z jego strony padło kilka niecenzuralnych słów w moim kierunku  a jak tylko mu odpowiedziałem dostałem bana na zawsze a powód to "won dziwko"... Widać bardzo dojrzale zachowuje się ów "admin" który powinien być wzorem i dawać przykłąd a nie jakiś typ który się widziera na mikro, obraża i daje takie powody... 
Data zdarzenia: 06.02.2018 - 22:04:25
Opis zdarzenia: Zostałem wielokrotnie obrażany przez tego gracza przez mikro podczas rundy tylko po to że stałem w jednym miejscu  i go zabijałem i nie potrafił tego ogarnąć. Najpierw dostałem kicka za utrudnianie gry... spoko, wszedłem ponownie na serwer i napisałem do niego na u@ o co mu chodzi? I tu bez pardonu i bez żadnych wyjaśnień z jego strony padło kilka niecenzuralnych słów w moim kierunku  a jak tylko mu odpowiedziałem dostałem bana na zawsze a powód to "won dziwko"... Widać bardzo dojrzale zachowuje się ów "admin" który powinien być wzorem i dawać przykłąd a nie jakiś typ który się widziera na mikro, obraża i daje takie powody... 
Dowód: jako dowód mam wycinek z konsoli niestety tego co było na mikro nie mam jak udowodnić. Proszę o zdjęcie ban.

http://bany.fragujemy.com/bans/18660.html/

[FRAGBANS]-------------------------------------[FRAGBANS]
||| Zostales zbanowany na serwerze!
||| Nick: OLDSTARS     @     [TPS]
||| IP: 89.229.152.190
||| STEAM_ID: STEAM_1:0:643777890
||| Nick admina: ElPoldito
||| Powod: WON DZIWKO
||| Nalozony: 06.02.2018 - 22:04:25
||| Dlugosc: Na zawsze
||| Na: Fragujemy.com #05 [ GunGame ] :: Pukawka.pl (FY_ITALY)
||| Musisz poczekac jeszcze: Na zawsze
||| Wygasa: Nigdy
[FRAGBANS]---------------------------------

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności