Kafel Opublikowano 5 Lutego 2018 Fragowicz Opublikowano 5 Lutego 2018 (edytowane) NIEZNISZCZALNI REKRUTACJA - OTWARTA Wymagania: Wiek 16+ Umiejętność strzelania Ogarnięcie mapy Ts3 tylko i wyłącznie Umiejętność kierowaniem pojazdami lądowymi i powietrznymi 1-3 letni staż na trybie DayZ Oferuję: Dobry Klimacik Bez spiny Dużo strzelaniny Trochę śmieszków, żartów itp. Wzór na podanie: Wiek: Umiejętność strzelania: 0-5 Znajomość mapy: 0-5 Ts3: Tak-Nie Nick w Mta: Umiejętność kierowaniem pojazdami: 0-5 Edytowane 5 Lutego 2018 przez Kafel
Rilexx Opublikowano 6 Lutego 2018 Fragowicz Opublikowano 6 Lutego 2018 (edytowane) Wiek:15 lecz mam spore umiejętnosci ;] Umiejętność strzelania: 5 Znajomość mapy: 5 ponieważ gram także w GTA:SA od 2009roku. Ts3: Tak Nick w Mta: !xec[N]* Umiejętność kierowaniem pojazdami: 5 Ponieważ gram w tryb "DM" czyli dojezdzanie infernusem do huntera. PS. Ogarniam prowadzenie 'pojazdami powietrznymi' do perfekcji. Edytowane 6 Lutego 2018 przez Rilexx
vvasik Opublikowano 6 Lutego 2018 Fragowicz Opublikowano 6 Lutego 2018 Wiek: 11 Umiejętność strzelania: 0-5 2, lekki zez Znajomość mapy: 0-5 oj nie wiem Ts3: Tak-Nie poo soo Nick w Mta:SmartWasikIQ200 Umiejętność kierowaniem pojazdami: 0-5 Ja stanter urodzony 5! Mam mutacje jusz 2 1
Krystek Opublikowano 26 Kwietnia 2018 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi