Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gram od dłuższego czasu na serwerze i nazbierałem na nicku BateriaPANASONIC 79.05euro i dzisiaj wchodzę na serwer patrzę nie mam żadnych pieniędzy  ani żadnych skinów a posiadałem 4 skiny . Gracz pod nazwą MentorYT wczorajszego dnia miał 20 euro a dzisiaj patrzę ma 530 i jak go pytam skąd to ma to odzywa sie jego kolega pod nazwą; mentorek i mówi kupił sobie od razu we 2 zaczęli się bronić. Jeden mówił że ktoś mu dał a drugi mówi że kupił  i po chwili ten MentorYt wyszedł z serwer no to coś nie halo jest tak ?! więc mam prośbę do Admina żeby go sprawdził. i to nie tylko mi ukradł . Nie zdążyłem zrobić ss . Od Admina chce tylko żeby ich zbanował ?

Potwierdzają tak samo moją teorię gracze o nickach 

-ssam jajko juby dla bruna 

-fifa

-konradz1k

Opublikowano

Zgodnie z poleceniem właściciela serwera w takiej sytuacji MentorYT & mentorek zostali nagrodzony banem permanentnym.

Osiągnięcia m.in skiny oraz waluta euro zostały zwrócone częściowo właścicielom 

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności