Bateria Opublikowano 31 Stycznia 2018 Fragowicz Opublikowano 31 Stycznia 2018 Witam gram od dłuższego czasu na serwerze i nazbierałem na nicku BateriaPANASONIC 79.05euro i dzisiaj wchodzę na serwer patrzę nie mam żadnych pieniędzy ani żadnych skinów a posiadałem 4 skiny . Gracz pod nazwą MentorYT wczorajszego dnia miał 20 euro a dzisiaj patrzę ma 530 i jak go pytam skąd to ma to odzywa sie jego kolega pod nazwą; mentorek i mówi kupił sobie od razu we 2 zaczęli się bronić. Jeden mówił że ktoś mu dał a drugi mówi że kupił i po chwili ten MentorYt wyszedł z serwer no to coś nie halo jest tak ?! więc mam prośbę do Admina żeby go sprawdził. i to nie tylko mi ukradł . Nie zdążyłem zrobić ss . Od Admina chce tylko żeby ich zbanował ? Potwierdzają tak samo moją teorię gracze o nickach -ssam jajko juby dla bruna -fifa -konradz1k
[t]hc_< Opublikowano 31 Stycznia 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgodnie z poleceniem właściciela serwera w takiej sytuacji MentorYT & mentorek zostali nagrodzony banem permanentnym. Osiągnięcia m.in skiny oraz waluta euro zostały zwrócone częściowo właścicielom 1
Bateria Opublikowano 31 Stycznia 2018 Autor Fragowicz Opublikowano 31 Stycznia 2018 Sprawa Wyjaśniona
Właściciel GET Opublikowano 31 Stycznia 2018 Właściciel Opublikowano 31 Stycznia 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi