Skocz do zawartości

[KOSZ] Trailer Cyberpunka 2077

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, znalazłem na necie bardzo ciekawy film.

Pobrałem go i wrzuciłem na swój kanał, nie jest to potwierdzone że jest to trailer do Cyberpunka.

Sami oceńcie.

• Właściciel
Opublikowano

Po Internecie krąży wiele filmików, wiele fake-newsów i ciężko jest stwierdzić czy to rzeczywiście cyberpunk. Jedno jest pewne, że przy tym projekcie jest sporo zamieszania. Niby Redzi twierdzą, że wszystko jest pod kontrolą, ale z drugiej strony jakaś część ludzi, która wykrusza się z tego projektu co chwile dementuje, że jednak prawda jest nieco inna. Przez to ( chyba nie tylko ja ) mam dziwne wrażenie, że wszystko się ociąga. Rozumiem, że chcą znów podbić świat i stworzyć grę jeszcze lepszą niż Wiedźmin, ale nie tędy droga. 

Opublikowano

Sam film krąży gdzieś po necie, może być to wyciek, lub kreatywność jakiegoś gościa. Tak czy siak, sam film wygląda aż za dobrze by nie był to trailer do Cyberpunka. Może jest to kontrolowany wyciek? Redzi dla swoich akcjonariuszy pisząc zwykłe *beep* generują wysokie zyski. Może teraz też tak jest?

• Właściciel
Opublikowano

Redzi są przebiegli i potrafią zaskakiwać. Czasem ich kroki wydają się bezsensu, ale dopiero później dostrzegamy w nich sens.

Opublikowano

Wszystko się wytłumaczyło, okazało się że ktoś zmontował 2 poniższe filmiki i dodał logo cyberpunka.

• 1 rok później...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności