Skocz do zawartości

[oddzielony] Zostały publicznie ujawnione zdjęcia ze Smoleńska !

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Bracia Kaczyńscy mieli ze sobą bardzo dobre relacje i to co mówisz nie mogło mieć miejsca.

Zdrajcą narodu jest przede wszystkim obecny prezydent Bronisław Komoruski i jego pachołek Donald Tusk. Przez ich rządy Polska nic nie zyskała, a wręcz odwrotnie, straciła i to bardzo dużo.

• Właściciel
Opublikowano

Bracia Kaczyńscy mieli ze sobą bardzo dobre relacje i to co mówisz nie mogło mieć miejsca.

Tak naprawdę nikt nie wie o tym. Jarosław zawsze coś odwalał i to co mówię jest kontrowersyjne i logiczne. Twoja argumentacja jest nienormalna.

Zdrajcą narodu jest przede wszystkim obecny prezydent Bronisław Komoruski i jego pachołek Donald Tusk. Przez ich rządy Polska nic nie zyskała, a wręcz odwrotnie, straciła i to bardzo dużo.

Nie pieprz głupot. Bronisław nie jest zdrajcą narodu. Nie ma podstawy do tego. Nie może być zdrajcą, skoro UNIA ma pierwszeństwo nad każdą ustawą. Nie ma nic, co wskazywałoby na to.

PS: Przez rządy Tuska, nie Komorowskiego - bo to przecież sejm rządzi. Co z tego, że prezydent zawetuje coś, jak to z powrotem leci do sejmu i jak 3/5 posłów odrzuci weto prezydenta, to prezydent ma gówno do gadania.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Jarosław zawsze coś odwalał

Określ dokładniej co masz na myśli.

Twoja argumentacja jest nienormalna.

Bardziej normalna niż stawianie muru między Jarosławem i Lechem.

Bronisław nie jest zdrajcą narodu. Nie ma podstawy do tego. Nie może być zdrajcą, skoro UNIA ma pierwszeństwo nad każdą ustawą.

Poczytaj więcej obiektywnych artykułów na temat rządów PO oraz polityki ogólnie i popatrz na świat obiektywnie, a nie przez pryzmat Janusza Korwina Mikke. :)

• Właściciel
Opublikowano

To znaczy, że nie wiesz o polityce Jarosława ani jego osobie jako polityka.

Nie jest bardziej normalna. Wystarczy logicznie pomyśleć, że zawsze Jarosław był na drugim planie. Toż to normalne, że byłby zazdrosny i chciał władzy. Logiczne spojrzenie na tę sprawę.

Obiektywnie patrzę na to wszystko, dużo słucham na ten temat. Nie patrzę przez pryzmat Janusza Korwinna Mikke (gdybyś go chociaż słuchał sam z siebie..), ponieważ z większością zgadzałem się jeszcze przed tym, jak zacząłem słuchać jego wywiadów. Więc nie będzie mi taka osoba jak Ty pisała głupot, jeśli się nie zna.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Nie jest bardziej normalna. Wystarczy logicznie pomyśleć, że zawsze Jarosław był na drugim planie. Toż to normalne, że byłby zazdrosny i chciał władzy. Logiczne spojrzenie na tę sprawę.

To, że jest na drugim planie nie znaczy, że nie mogą się między sobą porozumieć.

Więc nie będzie mi taka osoba jak Ty pisała głupot, jeśli się nie zna.

Taka jak ja to znaczy jaka?

• Właściciel
Opublikowano

To, że jest na drugim planie nie znaczy, że nie mogą się między sobą porozumieć.

No oczywiście że tak. Mi nawet o to nie chodziło. Więc nie wiem o czym Ty myślałeś i jak to zrozumiałeś. Nie stawiam między nimi muru. Jarek to doskonały strateg.

Taka jak ja to znaczy jaka?

Mam na myśli inteligentna, mająca swoja zdanie, jednakże odniosłem takie słownictwo do tego, co napisałeś o mnie w sprawie JKM. Nie lubię, jak ktoś wnioskuje, a nie wie tak naprawdę, bo "widzi to". Pod tym co widzisz, może wiele się kryć.

Temat zakończony.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności