.CAJAP Opublikowano 19 Stycznia 2018 Fragowicz Opublikowano 19 Stycznia 2018 Skarga na: adminaNick podczas gry: .CAJAPNick osoby oskarżonej: SMIGLODlaczego składasz skargę: Permamenty Ban bez jakichkolwiek dowodów które by wskazywały moje oszustawaData zdarzenia: 19.01.2018 14:11Opis zdarzenia: Admin bez żadnych dowodów dał mi bana za "Aimbota", w swoich słowach stwierdził, że strzelanie przez smoke"a w moim wypadku jest uznane za cheatowanie. Niestety jak sam powiedział demo które powinno nagrywać 24/7 w dalszym ciągu nie działa poprawnie i nie zostało nagrane demo z mojej gry. To działa jedynie na korzyść admina SMIGLO a nie moją gdyż nie można zobaczyć czym się kierował ten admin dając takiego bana. Następnym razem gdy będę miał być znów zbanowany za jakiekolwiek oszustwa to prosiłbym o mocne dowody lub 100% pewność, a nie bezmyślne banowanie i marnowanie mojego czasu na pisaniu odwołania do smiesznego bana Dowód: http://sbans.fragujemy.com/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:245132024&advType=steamid&Submit 3
Gravity Opublikowano 19 Stycznia 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 19 Stycznia 2018 Co tu się odpierdala? Dostałeś unbana z powodu braku dowodów i jeszcze skargę piszesz? 24 minuty temu, .CAJAP napisał: marnowanie mojego czasu na pisaniu odwołania do smiesznego bana Coś mi się wydaje, że bardziej zmarnowałeś czas pisząc tę skargę. 1
Exist Opublikowano 19 Stycznia 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 19 Stycznia 2018 Dostałeś szybkie ub. Nie widzę sensownego powodu skargi.
.CAJAP Opublikowano 19 Stycznia 2018 Autor Fragowicz Opublikowano 19 Stycznia 2018 24 minuty temu, Gravity napisał: Co tu się odpierdala? Dostałeś unbana z powodu braku dowodów i jeszcze skargę piszesz? Coś mi się wydaje, że bardziej zmarnowałeś czas pisząc tę skargę. jeśli nie masz nic więcej do powiedzenia niż mówienie mi co jest dla mnie stratą czasu to nie komentuj 24 minuty temu, Gravity napisał: Co tu się odpierdala? Dostałeś unbana z powodu braku dowodów i jeszcze skargę piszesz? Coś mi się wydaje, że bardziej zmarnowałeś czas pisząc tę skargę. jeśli nie masz nic więcej do powiedzenia niż mówienie mi co jest dla mnie stratą czasu to nie komentuj
Exist Opublikowano 19 Stycznia 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 19 Stycznia 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi