Skocz do zawartości

[KOSZ] Kulus admin od siedmiu bolesci

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, takie pytanko czy na serwerze Only dd2 jest jakiś admin prócz kulusa ? Chłop jest mega przykry, gra w teamie z cheaterem i ma to w piździe nie zbanuje, mało tego zwróci mu się uwagę to daje bana za obrazę śmiech na sali.. nie pozdrawiam.

Opublikowano (edytowane)

Proszę o przeniesienie do prawidłowego działu Chłopcze drogi ile ty masz lat 8 ??? ja sobie nie pozwole na takie zachowanie od smarka jakim jesteś obrazajac mnie ze mam chuja miedzy oczami na serwerze widzisz odpalenca to mi się zgłasza !!! A w sprawie pana odpalonego to dostał bana :) 

Edytowane przez [email protected]
Opublikowano

a to ty nie widzisz tobie trzeba zglaszac? od czego ty tam jestes?? no jak juz 3 osoby napisaly to wtedy laskawie wbiles na specta brawoo !!!...

Opublikowano

Jak mogę widzieć jak mam chuja między oczami :) nie będę z tobą dyskutował i zniżał się do twojego poziomu inteligencji ze nawet niewiesz gdzie napisac skarge.... dobrej nocy życzę :):D 

Opublikowano

Nieodpowiedni dział, jednoznacznie można stwierdzić że skarga nieaktualna, a co do sytuacji to czego oczekujecie od administracji jeśli piszecie na say, od tego jest u@ - zgłaszanie cheaterów. Pozdrawiam.

Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności