siwersky Opublikowano 16 Stycznia 2018 Fragowicz Opublikowano 16 Stycznia 2018 Witam, takie pytanko czy na serwerze Only dd2 jest jakiś admin prócz kulusa ? Chłop jest mega przykry, gra w teamie z cheaterem i ma to w piździe nie zbanuje, mało tego zwróci mu się uwagę to daje bana za obrazę śmiech na sali.. nie pozdrawiam.
lukasz.wasielewski Opublikowano 16 Stycznia 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 16 Stycznia 2018 (edytowane) Proszę o przeniesienie do prawidłowego działu Chłopcze drogi ile ty masz lat 8 ja sobie nie pozwole na takie zachowanie od smarka jakim jesteś obrazajac mnie ze mam chuja miedzy oczami na serwerze widzisz odpalenca to mi się zgłasza A w sprawie pana odpalonego to dostał bana Edytowane 16 Stycznia 2018 przez [email protected]
siwersky Opublikowano 16 Stycznia 2018 Autor Fragowicz Opublikowano 16 Stycznia 2018 a to ty nie widzisz tobie trzeba zglaszac? od czego ty tam jestes?? no jak juz 3 osoby napisaly to wtedy laskawie wbiles na specta brawoo ...
lukasz.wasielewski Opublikowano 16 Stycznia 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 16 Stycznia 2018 Jak mogę widzieć jak mam chuja między oczami nie będę z tobą dyskutował i zniżał się do twojego poziomu inteligencji ze nawet niewiesz gdzie napisac skarge.... dobrej nocy życzę
[t]hc_< Opublikowano 16 Stycznia 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 16 Stycznia 2018 Nieodpowiedni dział, jednoznacznie można stwierdzić że skarga nieaktualna, a co do sytuacji to czego oczekujecie od administracji jeśli piszecie na say, od tego jest u@ - zgłaszanie cheaterów. Pozdrawiam.
Szyderca Opublikowano 16 Stycznia 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 16 Stycznia 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi